ADHD Cromatic @ Urban Collectors

  • by
ADHD Cromatic @ Urban Collectors

ADHD Cromatic @ Urban Collectors 
3 Decembrie, 18:00

>> Expozitie cu iz de street art by Serebe
>> Drawing sessions
>> Dj Set: Mai multe detalii curand.
______________________________________________

Sambata, 3 decembrie 2016, deschidem spațiul Urban Collectors la ora 18:00 pentru o expoziţie semnată de Serebe.

Multilateral colorată, Serebe este o artistă din București a cărei imaginație nu încape pe un singur suport. Pictează și desenează pe numeroase suporturi, de la pereți, pietre, haine, panze la foi de calc. Are un stil foarte ușor de identificat, căruia i se poate spune generic ‘Bob’. Ilustrează un personaj căruia i-a construit o lume întreagă în care încap pisici, monștri închipuiți și alte ființe imaginare. Serebe suferă de ADHD cromatic și conține atât de multe lumi, încât nu vine la pachet cu contraindicații. ADHD cromatic este trasatura comuna pe care o au toate lucrarile mele din ultima vreme. Este un mix de linii si de culori turbate care de cele mai multe ori nici nu stiu incotro se indreapta. Un boom de culoare, personaje fictive si influente din arta urbana. (Serebe)

>> Pentru mai multe informații despre Serebe
https://www.facebook.com/serebe.ro

>> Intrarea este liberă.
>> Locație: Str. 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon 103 (zona Parcul Carol)
>> Cum ajungi: 2 staţii de la Unirii cu tramvai 7, 27 sau 47.

* Urban Collectors – Urban Collectors este o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
Ne puteți vizita în zilele de luni, marți, joi, în intervalul obișnuit al bibliotecii: 16:00 – 20:00.

Evenimentul face parte din proiectul Make a Mark, coordonat de echipa Urban Collectors în parteneriat cu Fundația Parada și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Contact:
E-mail: quantic.ro@gmail.com
Facebook.com/urbancollectors
urbancollectors.ro

Leave a reply (we review all comments)