Jazz in the Grass 17: Mădălina Petre Quartet Hanging Around @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz in the Grass 17: Mădălina Petre Quartet Hanging Around @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 17: Mădălina Petre Quartet Hanging Around @ Grădina Floreasca
13 Iulie, 19:30
Mădălina Petre este una din vocile diferite și nou apărute în peisajul jazz, având la bază studiul chitarei clasice, dar fiind mereu preocupată de cercetarea abilităților sale vocale. Ea păstreaza improvizația ca centru gravitațional al orientării sale muzicale și își ia inspirația atât din muzica clasică, cât și din cea ușoară: pop, blues, jazz. Mădălina Petre propune cu ocazia acestui concert compoziții și aranjamente proprii ale unor teme de jazz, cosiderând că cea mai naturală apropiere de public se poate realiza doar cu condiția unei expuneri personale și sincere a trăirilor cântate.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Mădălina Petre Quartet – Hanging Around
Acest proiect îi aduce împreună pe: Mădălina Petre – voce, Ciprian Pop – chitara, Albert Tajti – pian și Adrian Flautistu – contrabas, iar repertoriul ales de ei evocă dinamismul zilelor de vară.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

Leave a reply (we review all comments)