3 cursuri care-ți pun creativitatea și mâinile la treabă

3 cursuri care-ți pun creativitatea și mâinile la treabă

 Book your creative weekends!

Până la vacanța de vară, mai ai câteva cursuri de bifat. Nu neapărat ca să te simți ca-n studenție, ci mai pregătit pentru provocările unei schimbări în carieră sau de perspectivă. Cum te antrenezi? Cu două cursuri ce pun accentul pe designul de obiectceramic și textil, și unul pe graphic design.

Pe de o parte, îți dezvoltă pasiunea pentru design (ceramic, textil și graphic) și o duc la nivelul următor. Pe de altă parte, sunt primul pas care te pregătește pentru un job mai creativ. Sămânța creativității e (im)plantată, know how-ul dobândit, îți mai rămâne start-up-ul. În plus, vei experimenta un altfel de weekend break – cu impact creativ asupra alegerilor tale.

În mai și iunie, la Creative Learning ai 3 ocazii să-ți upgradezi pasiunile, personal și profesional vorbind. Rezervă-ți cât de curând weekend-urile creative.

  1. La cursul de Ceramică: Design de obiect, înveți să realizezi un obiect ceramic, de la A la Z, din faza de schiță și matriță până la arderea finală. Spre deosebire de alte cursuri, unde iei contact doar cu una dintre etapele procesului – cel mai adesea cu pictura pe obiectele ceramice –, în cele trei workshop-uri de weekend afli foarte multe despre tehnicile, materialele și instrumentarul de care ai nevoie pentru a crea design de obiect ceramic. Și le pui, pe toate, în practică.

Curs Ceramica Designist Creative Learning

Cursul începe 14 mai, iar o grupă are maximum 1o cursanți. Mai sunt doar 3 locuri disponibile! Găsești toate informațiile despre programă, înscriere, costuri, aici. Iată de ce îți recomandăm acest curs și cum va arăta experiența ta completă de design.

Cursul de Ceramică: Design de obiect are deja peste 30 de absolvenți. Mulți dintre cursanți fie își doreau să pună bazele unui start-up în domeniu, fie pur și simplu să-și dezvolte pasiunea într-un hobby creativ. Sau activau deja în domeniului designului și urmau cursul pentru a explora & învăța lucrul cu tehnici și materiale noi.

75Curs-Ceramica-sesiunea-toamna-2015-Designist-Creative-LearningCurs Ceramica Designist Creative Learning

  1. Cursul de Graphic Design începe, pentru a doua oară primăvara aceasta, pe 21 mai. Este un curs dedicat graficienilor la început de drum, antreprenorilor și celor al căror job implică să dea feedback pe creații vizuale. Vei deprinde, în timpul celor patru workshop-uri intensive, de weekend, criteriile de evaluare – DO’s & DON’Ts în Graphic Design, fără de care nu poți activa și evolua în acest domeniu:

“Consumăm zilnic enorm de mult design grafic, iar în România avem de-a face cu un bazar vizual plin de exemple negative. Criteriile de evaluare a graphic designului sunt utile oricui, fie că produce sau foloseşte designul. În final, eşti ceea ce alegi.”, spune designerul Alexe Popescu, trainerul cursului.

Graphic Design

Cursul are deja peste 80 de absolvenți și mizează pe o abordare inedită, neconvențională: te învață să fii creativ și să creezi compoziții coerente, cu mesaj și impact, folosind minimum de mijloace: forme geometrice, o selecție limitată de fonturi, culori etc. Pe parcursul cursului este disponibilă și o minibibliotecă de Graphic Design, din care poți împrumuta titluri noi, pe care le returnezi la finalul cursului. Este unul dintre cele mai interactive cursuri Creative Learning, care-i implică pe cursanți să participe cu feedback și sugestii în proiectele colegilor de grupă.

Graphic Design

Începe 21 mai, iar o grupă are maximum 15 cursanți. Mai sunt 6 locuri disponibile! Găsești toate informațiile despre programă, înscriere, costuri, aici. Iată de ce îți recomandăm acest curs și cum va arăta experiența ta completă de design.

Graphic Design

  1. Cursul de Textil: Design de obiect începe pe 4 iunie și este structurat în 4 workshop-uri intensive, de weekend. Este susținut de Erika Popliceanu, creatoarea brandului textil simple.knits.

Să croștezi e din nou cool, iar de ceva vreme sunt în vogă obiectele home & deco croșetate, a căror textură încălzește suav decorul și îi imprimă o amprentă personală. Cu siguranță multe dintre voi mai știu să croșeteze, de pe la orele de lucru manual din școală. Dar cum transformi know how-ul (de multe ori aproape uitat) în design de obiect și accesorii cu twist contemporan, ce dau un refresh ușor nostalgic spațiului tău?

Vizual Curs Textil

Vei învăța tehnici de tricotat și croșetat, multe lucruri despre fire și texturi și, între noi fie vorba, secrete ale tricotatului și croșetatului. Vei lucra cu benzi textile din bumbac, moi și plăcute la atingere, ideale pentru a crea accesorii home & deco. Dacă știi cum să aduci în contemporan vechile metode de decorare cu fibre textile, atunci înveți să creezi design textil pentru casa ta.

Începe pe 4 iunie, iar o grupă are maximum 15 cursanți. Mai sunt 8 locuri disponibile! Găsești toate informațiile despre programă, înscriere, costuri, aici.
Iar dacă te înscrii până pe 1 mai, primești o reducere de 10%.

Casa Mania
Abajururi croșetate, brand Casamania – inspirație pentru proiectul tău de design textil.

Book your creative weekends!

Toate weekend-urile de curs vor însemna descoperirea unui spațiu designish din oraș, pe fundalul apetisant al bunătăților ce te vor delecta la cafea. Pentru că învățarea, pe lângă creativă și interactivă, trebuie să mai fie și o experiență care te inspiră prin toate detaliile ei.
Te înscrii la: contact@creativelearning.ro. Tel.: 0721 98 44 67.
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Fotografii: prin Creative Learning

 

Leave a reply (we review all comments)