feeder sound LIVE Secret Artist & AEUL VOTE your favourite sets participating in the feeder sound II OPEN CALL for DJs feeder sound OPEN CALL TRACKS 2020
The 666th’s / lansare Șușanele #6

Last updated on April 29th, 2016 at 01:08 am

Centrul Ceh a găzduit lansarea episodului numărul șase al serialului online Șușanele intitulat The 666th’s. La fel ca la vizionările în premieră pentru episoadele patru și cinci, întreaga echipă Șușanele a fost prezentă, inclusiv actorii care au interpretat personajele din episod. Din textul de prezentare a evenimentului:

În ”The 666th’s” ficțiunea se plasează în prima parte a satanismului în România, perioada 1993 – 1995, denumită de către Serviciul Român de Informații și ”perioada Romparkin”(…) Aceeași parte de non-ficțiune se construiește pe baza raportului SRI din anul 2001 despre fenomenul satanist din România anilor `90 și cuprinde opinii și analize ale specialiștilor din diferite arii.

În jurul orei 20:00 pe strada Ion Ghica s-au adunat mai mulți fani ai serialului. Am stat de vorbă și puțin mai târziu am luat loc în sala de proiecție. După vizionare, echipa Șușanele formată din Mihnea Mihalache-Fiastru (creator), Black Horse Mansion (video), Iulia Mirică (social media) și Alexandra Persicov (pr) ne-au spus câteva cuvinte despre realizarea episodului.

Urmează cadre din seara evenimentului, iar la sfârșitul acestora puteți vedea episodul The 666th’s. Întregul album foto se găsește pe flickr-ul feeder.The 666th’s / lansare Șușanele #6The 666th’s / lansare Șușanele #6The 666th’s / lansare Șușanele #6

The 666th’s” este un episod cu mult exploring și care, cel mai probabil, va fi una dintre ultimele mărturii ale unor locuri abandonate din oraș. În episodul 6, Șușanele propune un pelerinaj satanist, cu tot umorul de rigoare, prin oraș, cu ajutorul personajelor pe care le-ați mai văzut la noi în serial, dar și unele debutante, care încearcă cu tot dinadinsul să vă smulgă un fior sau, măcar, un zâmbet.

“Șușanele” este un webseries de docu-ficțiune care urmărește regîndirea, reîncadrarea și lărgirea perspectivei culturii populare despre orașul în care trăim. Serialul are ca scop scoaterea la suprafață, aducerea în prim plan și dezvăluirea unor resurse antropologice necunoscute în prezent, ingorate sau pur și simplu uitate. Aceste resurse circulă strict pe cale orală, povestite din generație în generație și care au dus la apariția de povești controversate, înfricoșătoare, mituri și legende despre locuri și personaje din oraș, unde oamenii își desfășoară activitățile cotidiene sau cu care s-ar putea întâlni oricând.
VJ VLC

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account