Otaku Festival 2015

Otaku Festival 2015 – „OLD vs. NEW” @ Universitatea Romano-Americana
9 Mai, 10:30

Sambata, 9 Mai 2015, ora 10:30 Universitatea Romano-Americana, Bd. Expozitiei nr. 1B, Bucuresti Editia Otaku Festival 2015 va avea ca tema „OLD vs. NEW” si va aduce in oglinda jocurile, seriile de animatie si benzile desenate „old school” si pe cele noi, rezultat al tendintelor recente din aceste zone ale culturii contemporane. Cosplay-ul, fenomen cu o vizibilitate si o popularitate tot mai mari in intreaga lume, ocupa un loc de cinste si la aceasta editie, cu un line-up selectat pe spranceana, dintre cei mai buni reprezentanti mondiali ai acestui hobby. Workshopurile si prezentarile nu vor lipsi nici ele si vor fi mai diversificate ca oricand, iar anul acesta pregatim alte noutati si surprize, cu invitati speciali internationali din multe domenii. Si nu, nu am uitat nici de jocuri. Veniti si va convingeti singuri! Evenimentul va fi sustinut de revista Cosplay GEN in prezent una dintre cele mai renumite publicatii de cosplay din lume, dedicata exclusiv promovarii cosplay-ului ca forma de arta.
Pregatirile pentru Otaku Festival 2015 au inceput de mult si suntem onorati sa va anuntam primul invitat de la OTAKU FESTIVAL 2015, adus de revista Cosplay Gen. Este vorba despre COSPLAYERUL SUPERSTAR: Mpd Yuegene (TH).

De asemenea, au fost puse in vanzare si primele 500 de abonamente in avans in reteaua bilete.ro.

Primele 50 de abonamente activate pe www.otakufestival.com vor avea acces prioritar la sesiunea de “meet&greet” cu Yuegene!

In plus, urmatoarele 150 de abonamente activate pe site-ul festivalului garanteaza accesul prioritar la produsele (carduri, postere etc…) invitatului anuntat YUEGENE FAY (TH) si la sesiunea de autografe*.

Atentie! Dupa cumpararea abonamentului activati-va pe site accesul la sesiunea de autografe*

*Accesul la sesiunea de autografe se va face numai pe baza unui material promotional al invitatului (card, poster etc…), ce va fi disponibil pentru achizitionare la standul sau in cadrul festivalului.

Pentru mai multe detalii si informatii, urmariti site-ul festivalului: http://otakufestival.com.

Primul invitat la Otaku Festival 2015 si abonamente disponibile http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5681

fb event

Leave a reply (we review all comments)