City Forest alternativa de weekend! @ Casa Universitarilor

City Forest alternativa de weekend! @ Casa Universitarilor

City Forest alternativa de weekend! @ Casa Universitarilor

City Forest alternativa de weekend! @ Casa Universitarilor
9-10 Mai

Între 9 și 10 mai 2014, Qwellman Media Production organizează în București o nouă ediție City Forest, eveniment urban care își propune să aducă în prim plan relația om-natură, chiar și în inima unui oraș plin de betoane și mașini. Natura este cea care ne dă energia și resursele pentru a exista, astfel, prin activitățile creative care vor avea loc în mica pădure urbană, ne dorim să deschidem acele ferestre pe care alegem să le ținem închise din cauza ritmului copleșitor impus de societatea în care trăim. Cea de a IV-a ediție se desfășoară la Casa Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu.

City Forest este un concept care s-a născut din dorința de a evada, de a fugi de zgomot. Vrem să aducem în prim plan nevoia de natură și frumos. Prin aceste ediții dorim să creăm o comunitate, care să se dezvolte prin artă și muzică, prin conexiune cu natura, prin exprimarea liberă a emoțiilor, gândurilor, dorințelor. City Forest îndeamnă oamenii la relaxare, la socializare, la bun gust, la creație.

În traducere “Pădurea din oraș”, este locul unde reusești să respiri, și la propriu și la figurat. City Forest îmbină nevoia noastră de a fi înconjurați de spații verzi cu nevoia noastră de exprimare.

Tema eventului este #nurespirambetoane
La această ediție ne-am propus să atingem toate categoriile: cei mici vor avea parte de o serie de workshopuri interesante, ateliere de creație și teatru de păpuși alături de Artelier D, pictură pe ceramică cu cei de la Made by You, muzică și dans cu Play Youth, zonă deschisă pentru sport de la Deachatlon. Adulții se vor bucura de shopping în zona cu expozanți handmade și fashion; pentru  părinții care doresc să aibă un copil, pentru mămicile însărcinate și părinții cu copii mici, “Mama Copac”, Andreea Pautov ne împărtășește experiențele ei din perioada sarcinii și după, iar Maria Constantinescu vine cu un workshop de dezvoltare personală prin pictura de mandale.

În cele două zile nu vor lipsi programele artistice. Sâmbătă 9 mai, pentru melomani, membrii Cameratei Regale propun un concert fantastic. Surpriza serii va fi trupa Byron cu un concert acustic, muzica variază de la rock alternativ la jazz, swing și chiar trip-hop. Și cei care ajung la eveniment duminică 10 mai, vor avea parte de un program special. Mariano Castro & Virtual Tango Orquestra vin cu un proiect interesant ce cuprinde un set special de clape (1 pian digital, 2 tastaturi, 1 laptop) care combină sunetele instrumentelor bandoneon, pian, contrabas, vioară, cu cea mai recentă tehnologie de instrumente virtuale (VSTi). Ușor vom trece la dans împreună cu Momo Sanno, dansator și coregraf independent. Acesta ne va spune o poveste, în care putem găsi un ecou al muncii sale și vom intra în contact direct cu opera sa. Ziua se încheie cu un proiect născut din suflet, JAZÚ și video-proiecție Cinty Ionescu, un proiect prin care artiștii conectează publicul la experiențele și emoțiile libere pe care ei le trăiesc.

Cei prezenți vor avea parte de un preview al celui mai nou proiect Qwellman Media Production – “Cartierul de artă”, ce va fi lansat în luna septembrie.

Intrarea la cea de a IV-a ediție City Forest va fi 5 lei acces general și 20 de lei acces concerte. City Forest nu ar fi posibil fără sprijinul participanților, colaboratorilor, sponsorilor și al partenerilor media. Mulțumim Dechatlon, radio RFI România, Mixtopia.ro, Promobicicleta, Feeder, Anyplace, Urban.ro, Metropotam, Revista Atelierul, 121.ro, Yve.ro, Diete-sanatoase.ro, Mireasa-perfecta.ro, Festivaluri-romanesti.ro, Urbankid.ro, Getlokal.ro, Universitatea din București.

Vă aşteptăm în pădurea urbană!

Leave a reply (we review all comments)