Praslesh (Raresh B2B Praslea), Cristi Cons, Olga Korol, Lucas, Dreamrec (video) @ Pasmatex

Nightclubber presents: Praslesh (Raresh B2B Praslea), Cristi Cons, Olga Korol, Lucas, Dreamrec (video) @ Pasmatex, Timisoara
13 Februarie, 23:00

Entuziasti ca-ntotdeauna dorim sa punem lucrurile in miscare, si nu oricum, ci prin placerea si bucuria de a face ceva inedit.
Dupa sute de petreceri, pasiune pentru muzica si pupitrul de DJ, zambete alaturi de cei mai respectati artisti internationali, Raresh si Praslea isi lanseaza conceptul de Praslesh, duo care reprezinta o uniune de viziuni si energie transmisa in cel mai natural mod.
Prieten si coleg cu Raresh si Praslea, Cristi Cons ne readuce cu gandul la prestatia de lunga durata care a pus punct ultimei editii de Sunwaves, la talentul sau si tehnicitatea de care a dat dovada intotdeauna.
Olga Korol, ne va onora cu prezenta intr-un set b2b cu Lucas, de aceasta data in calitate de rezidenti Nightclubber. Desi nu e prima oara cand i-am auzit pe cei doi cantand impreuna, vom lasa muzica sa vorbeasca de la sine.
Iar ca experienta vizuala sa fie pe masura, pentru partea de video l-am invitat pe Dreamrec, artist implicat in tot ceea ce inseamna video mapping si design interactiv. El este cel care a dezvoltat partea video a colectivului [a:rpia:r].
Praslesh, Cristi Cons, Olga Korol si Lucas ne vor mentine spiritul mereu treaz in noaptea de 13 Feb la Timisoara.

Praslesh (Raresh & Praslea)
www.facebook.com/PrasleshOfficial
https://www.facebook.com/RareshArpiar
https://www.facebook.com/Praslea.ro

Cristi Cons ( Ai citit insider-ul w/SIT?)
https://www.facebook.com/CristiCons

Olga Korol
https://www.facebook.com/pages/Olga-Korol

Lucas

Intrare: 25 lei inainte de 00:00 / 35 lei all night
fb event

Leave a reply (we review all comments)