THE FRESH – ROB GARZA of THIEVERY CORPORATION DJ SET, Khidja, Ufe&Zicu

THE FRESH – ROB GARZA of THIEVERY CORPORATION DJ SET, Khidja, Ufe&Zicu @ Club Eden
13 Februarie, 22:00

THE FRESH prezintă ROB GARZA of THIEVERY CORPORATION DJ SET

The Fresh dă start noului an cu o apariție mult-așteptată pe scena bucureșteană, Thievery Corporation în formula DJ SET, oferită de fondatorul său, Rob Garza. Pe 13 februarie, legendarul producător din spatele fenomenului muzical Thievery Corporation, care a scris istorie în domeniul muzicii electronice internaționale, va urca pe scena Clubului EDEN, pentru a servi un DJ set extrem de apetisant.

ROB GARZA
Membru fondator al grupului Thievery Corporation, cu o carieră de câteva decenii în industria muzicală, Rob Garza este văzut ca un pionier al unei mișcări prolifice în evoluția muzicii electronice. Originar din Washington D.C., Rob Garza devine partenerul lui Eric Hilton în vara lui 1995, alături de care pune bazele casei de discuri ESL Music și celebrei trupe Thievery Corportion, sinonimă cu o comoară muzicală atemporală. Infuzia de muzică electronică, cu arome internaționale din genuri variate, de la dub și trip hop la reggae și bossa nova, a dat naștere unei noi ere prin sunetul creat, cu care trupa a atras o comunitate remarcabilă de fani. După mutarea în San Francisco, Garza experimentează cu ritmuri house și nu-disco de calitate în DJ seturi solo, care îl ghidează spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Pentru Garza, care și-a dedicat o mare parte a vieții sale trupei Thievery Corporation, aparițiile solo în fața publicurilor mai restrânse dau naștere unor noi creații inspirate de culturile și stilurile întâlnite în timpul călătoriilor sale. De la deschiderea concertului susținut de Sir Paul McCartney cu trupa Thievery Corporation la DJ seturi în Nepal pentru alpiniștii de pe Everest, Rob Garza și-a dezvoltat un gust muzical impecabil, în plină evoluție de la un show la altul.

Pentru a găsi inspirație, Garza continuă să studieze sunetele descoperite pe scenele de dans ale lumii. “Când am venit prima dată la San Francisco, am simțit că m-am întors la rădăcinile mele electronice din scena dance, cu care m-am conectat petrecând foarte mult timp în Mexic, unde dance-ul e foarte dezvoltat “, spune Garza. “Sunt atât de multe influențe pe care le pot combina, ca house, dub, new wave și disco, ceea ce mă inspiră să creez mereu ceva nou.”

Remixes”, albumul lansat în 2013, prezintă o perspectivă caleidoscopică asupra muncii sale, alături de artiști ca Gogol Bordello, Afrolicious sau Federico Aubelle, marcând începutul unui nou capitol în odiseea lui muzică. A urmat apoi parteneriatul cu producătorul canadian de deep house Neighbour, alături de care a lansat “Calle del Santo Espirtu”. Materialul discografic, influențat de vizitele sale în Madrid, Spania, marchează debutul unei serii de versiuni originale, remixate, video și colaborări care relatează o poveste pe care doar un explorator al muzicii internaționale o poate spune. În fiecare sezon, Rob Garza revine cu noutăți muzicale din ce în ce mai creative, iar în 2014, a lansat un nou material Thievery Corporation intitulat ”Saudade”, puternic infuzat cu ritmuri de bossa nova.

ROB GARZA [THIEVERY CORORATION DJ SET]
https://www.facebook.com/RobGarzaMusic
http://robgarza.com/

Khidja
https://www.facebook.com/khidja.official

Ufe & Zicu

Biletele vor fi disponibile doar la intrare la prețul de 30 de lei.
fb event

2 thoughts on “THE FRESH – ROB GARZA of THIEVERY CORPORATION DJ SET, Khidja, Ufe&Zicu”

  1. Pingback: Golden Ticket W44 – câștigători! | Feeder

  2. Pingback: Golden Ticket W44 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)