Occupy Green Hours – The Space Between

  • by

“The Space Between” este rezultatul colaborarii audio/video dintre Miron Ghiu si Cinty Ionescu, in zona de cautare a unei sinestezii intre cele doua media. Ambientale si atent-construite din atmosfere celeste, performance-urile “The Space Between” se situeaza la granita dintre simturi, provocand prin melanjul de sunete si imagini stari apropiate meditatiei. Ingredientele folosite de cei doi transcend live realitatea de la care pornesc (filmari, grafica 3D, sunete gasite si sintetizate) intr-un mix in care aspectele audio si video conteaza in egala masura.

INTRARE LIBERĂ în limita locurilor disponibile.

OCCUPY GREEN HOURS este o platformă iniţiată de artiştii Green Hours cu scopul de a atrage atenţia asupra tentativei de preluare abuzivă a barului de la Green Hours de către societatea-fantomă ai cărei reprezentanţi, după un an şi jumătate de «colaborare», i-au făcut denunţ penal managerului Voicu Rădescu.

De aceea prietenii Green sunt aşteptaţi în spaţiul din Calea Victoriei 120 unde vom „ocupa” spaţiul cu piese de teatrul, concerte şi performance-uri pentru că Green Hours este al nostru, al tuturor celor care susţin cultura independentă în România.

Foarte important: vă rugăm să nu ma consumaţi nimic de la barul Green Hours – aceasta este forma noastră de protest faţă de cei care încearcă să îl îndepărteze pe Voicu Rădescu de la managementul Green Hours.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)