Night Plane (live) si Nick Monaco

  • by

Soul Clap Records Showcase vineri 19 octombrie la Studio Martin.

Preturi la intrare:
20 ron pentru posesorii de card Yourstruly
30 ron inainte de ora 01:00 AM / 40 ron dupa ora 01:00

Eli si Charlie au pus bazele Soul Clap acum multi ani in Boston, sub obladuirea lui Caril Mitro, disco DJ in acelasi oras. Acelasi Caril le-a insuflat si pasiunea pentru “sapat” dupa viniluri bune si le-a implantat in cap o idee cu care au ramas pana acum: KEEP THE FUNK ALIVE! Dupa multe release-uri si cateva remixuri ce au capatat instant eticheta de “Summer Anthem”, Soul Clap s-au hotarat sa se aseze la casa lor. De discuri, evident: Soul Clap Records. Pentru ca asta se intampla la a 7-a editie Yourstruly: un showcase Soul Clap Records de sexy music care va genera valuri de zambete si vise cu ochii deschisi pe ringul de dans!

Night Plane este literalmente venit de la coada vacii (nascut si crescut in Texas) in New York. Si cum orice new york-ez (fie el adoptat) care se respecta incepe sa cocheteze cu o forma de arta, Night Plane s-a oprit la productia muzicala. Si bine a facut: Soul Clap si Wolf + Lamb au pus ochii pe el si pe stilul lui super original de mixing: o combinatie geniala de sexy slo-mo disco, minimal si indie!

Nick Monaco este unul dintre cei mai noi membri ai familiei Soul Clap Records si, tinand cont de cei doar 22 de ani, copilul de trupa al Soul Clap 🙂 A fost nevoie de doar un demo trimis acestora din urma pentru ca Nick sa primeasca relativ repede recunoasterea talentului sau. Recunoastere venita si din partea lui Claude VonStroke care a inclus o piesa semnat Nick Monaco pe prestigioasa compilatie Hatched produsa de dirtybird Records

Tags:

Leave a reply (we review all comments)