Kilometrul Verde @ Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

  • by
Kilometrul Verde @ Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Kilometrul Verde @ Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Pentru prima dată în România, bicicliştii vor avea acces pe o autostradă!

Sâmbătă, pe 30 iunie, viitoarea autostradă București – Ploiești va fi doar a noastră. Se va întâmpla cu o zi înaintea deschiderii oficiale a traficului rutier pe acest tronson ce face parte din magistrala A3.

Vom porni simultan în două grupuri, din București și Ploiești, iar punctul de întâlnire va marca denumirea simbolică a acestui eveniment – Kilometrul Verde.

Pentru unicitatea și ineditul acțiunii, prin anvergura traseului propus, sperăm că vom reuşi ca în data de 30 iunie să înregistrăm un record: cel mai mare eveniment de acest gen din Romania. Ținta noastră este de aproximativ 10 mii de bicicliști.

Acţiunea se adresează tuturor categoriilor de biciclişti, atât amatori cât şi profesionişti, indiferent de vârstă, indiferent de tipurile şi performanţele bicicletelor utilizate. Și ce e cel mai important, așteptăm la acest eveniment bicicliști din toată țara!

Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul CBB http://www.comunitateabiciclistilor.ro/comunicate-de-presa/kilometrul-verde şi pe pagina de Facebook a CBB https://www.facebook.com/ComunitateaBiciclistilor

Înscrierile la eveniment vor începe pe 11 iunie pe site-ul CBB. http://www.comunitateabiciclistilor.ro/kilometrul-verde/inscriere

Tags:

Leave a reply (we review all comments)