THE MONO JACKS lanseaza FORTUNES EP @ Silver Church

  • by

THE MONO JACKS lanseaza FORTUNES EP @ Silver Church

THE MONO JACKS lanseaza “FORTUNES EP”
Invitati speciali FRACTURES

Azi, 14 decembrie, The MONO JACKS revin cu EP-ul ‘FORTUNES’ ce va fi lansat in cadrul unui eveniment ce va avea loc la The Silver Church in Bucuresti. Acest nou material marchează o premieră pentru trupă și fani: două piese în limba română.

Numele pieselor ce vor fi incluse sunt:
1. Woman
2. Go Daddy
3. Modernis
4. Gândurile

Numele discului ilustrează procesul în care materialul a prins viață în studio: patru piese (‘four tunes’) – înregistrate în doar două zile – care reușesc să surprindă și povestea trupei care în acest an a bătut drumurile României, Ungariei și Serbiei pentru a cânta pe unele din cele mai importante scene: Sziget Festival, EXIT Festival, Ursus Evolution, B’Estfest sau în deschiderea concertului Suede.

Aflați în punctul în care majoritatea trupelor fac alegeri ce le vor defini cariera mai târziu, cele patru “răvașe” conțin trimiteri autobiografice (‘Go Daddy’), experiențe personale și, în același timp, universale (‘Woman’), portrete de un realism amuzant (‘Modernis’), toate filtrate însă prin prisma unei introspecții lucide, aproape abisale (‘Gândurile’). Liantul dintre cele patru piese rămâne acea melancolie asumată – și uneori reprimată – care a devenit amprenta materialelor discografice The MONO JACKS.

Primul single – ‘WOMAN’ – ce a prefațat lansarea noului material The MONO JACKS, a beneficiat de suportul vizual al echipei Griffon & Swans și s-a materializat într-un videoclip frust si sincer, bine primit de către public (http://youtu.be/xvlAPkIVFQw?hd=1), fiind oferit gratis pentru download pe site-ul oficial al trupei: www.themonojacks.com.
Discul continuă colaborarea de succes cu Andrei ‘Robin’ Proca (înregistrare, mixaj si mastering), iar coperta poartă semnătura lui Adi Popa.

Pentru acest eveniment de lansare, The MONO JACKS îi vor avea ca invitați speciali pe băieții de la FRACTURES. Nou înființata trupă FRACTURES a luat naștere pentru a da o voce unor cantece mai vechi și există pentru a scrie altele noi. Fractures sună indie, pop și post-punk, dar este orice ascultă Liviu (voce/clape), Mihai (chitara/voce), Cristi (bas/voce) si Dragoș (tobe). Singurul lor scop e să facă oamenii să iasă din casă și să vadă niste rock’n’roll. In prezent, baieții lucrează de zor la un material inregistrat iar mai multe detalii despre ei puteți afla la: www.facebook.com/fractures.ro.

Pe 14 decembrie, la The Silver Church în București, The MONO JACKS vor lansa EP-ul ‘FORTUNES’ în cadrul unui eveniment deosebit. Odata cu acest eveniment, trupa va reedita debutul Now in Stereo. Prețurile pentru bilet si CD-uri vor fi următoarele:

Bilet acces – 15 lei
Bilet acces + EP – 25 lei
Fortunes EP – 15 lei
Now In Stereo CD – 25 Lei

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.