Maria Raducanu & Friends @ La Scena

  • by
Maria Raducanu & Friends @ La Scena

Maria Raducanu & Friends @ La Scena

Maria Raducanu & Friends intr-un concert umanitar

Laurentiu are nevoie de o MANA de ajutor

Maria Raducanu & Friends va asteapta miercuri, 14 decembrie, incepand cu ora 19.30, La Scena (Calea Calarasi 55), la un concert caritabil ce are rolul de -l ajuta pe Laurentiu, un copil de numai 1an si 4luni, care are nevoie de o proteza mioelectrica pentru manuta.

Intrarea este 20 lei si reprezinta donatia ta pentru Laurentiu, aportul adus de tine in salvarea unei vieti.

Laurentiu Narcis Giubelan s-a nascut pe 23 iulie 2010 fara jumatate din antebrat si fara manuta stanga. Dupa 10 ecografii printre care 4D si morfo-fetala, medicii nu au vazut ca lipseste o parte atat de mare din manuta. Laurentiu are nevoie de o proteza bionica pentru care este necesara suma de 30.000 euro, suma mult prea mare pentru posibilitatile parintilor. Ajutorul tau poate schimba viitorul lui Laurentiu.
Mai multe detalii despre acest caz: http://help-laurentiu.blogspot.com/
Maria Raducanu ‚este o aparitie fara precedent – sunetul ei pur nu se aseamana cu sunetul nimanui desi ea canta melodiile Mariei Tanase si alte cantece din folclorul romanesc, dar si fado-ul portughez si cantecele de jale si bucurie, in alte limbi, posedand geniul de a “canta” in diferite dialecte, de a fraza limba ca un poet’.
“Reusita cu care ma mandresc cel mai mult este aceea de a nu exista, oficial vorbind, in calitate de cantareata. Exist doar in fapt, in sensul ca oamenii vin la cantarile mele, ma aplauda, ma felicita, imi spun ca-i emotionez.”
http://www.myspace.com/181476283

Tags:

Leave a reply (we review all comments)