V for VINTAGE FLOWER POWER @ Sala Dalles

  • by

V for VINTAGE FLOWER POWER @ Sala Dalles

De câte ori aduci flori? Și, când aduci flori, de câte ori sunt într-un ghiveci?
În această primăvară, hai să admirăm florile eterne – modă, artă, filosofie. Flower Power.
Târgul V for Vintage a ajuns la ediția a șasea. Adică a făcut trei ani. Asta nu înseamnă nimic. Ce e cel mai important este că, de anul trecut, ne-am făcut mari. Găzduiți de Sala Dalles, am putut să ne întindem coatele și degetele de la picioare și am devenit cel mai mare târg vintage&designer din România.
Cât despre expozanți, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una nouă, cu care ne-am împrietenit rapid la ediția trecută – bio&organic.
Ce veți vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agățat în piept, cercei în formă de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, pălării decorate, flori glasate.
CÂND? 12&13 martie 2011
UNDE? Sala Dalles
INTRARE? 10 lei cu băutură
DRESS-CODE? Flower Power, interpretări personale
CU CE PLECAȚI: Probabil, cu pungi și pachete. Poate, cu o rochie semnată de un designer surpriză, realizată special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de îmfrumusețare, magazine bio, designeri de accesorii.

Ne găsiți aici www.vforvintage.ro

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.