The Mono Jacks lanseaza ‘Now In Stereo’ in format digital @ Control

  • by
The Mono Jacks lanseaza 'Now In Stereo' in format digital @ Control

The Mono Jacks lanseaza 'Now In Stereo' in format digital @ Control

Trupa de rock alternativ The Mono Jacks anunta lansarea digitala a albumului de debut ‘Now in Stereo’, incepand cu data de 12 martie 2011.
Cele 9 piese ale albumului, insotite de cateva bonusuri surpriza, vor putea fi descarcate accesand site-ul themonojacks.bandcamp.com.

Lansarea digitala a albumului ‘Now In Stereo’ va fi marcata printr-un concert in clubul Control din Bucuresti (Str. Academiei 19; control-club.ro) in aceeasi zi, incepand cu orele 21:00.

Pentru acest eveniment The Mono Jacks vor avea ca invitati speciali trupa Blue Nipple Boy. Blue Nipple Boy se vor afla cu aceasta ocazie la prima lor aparitie live pentru o prestatie acustica.

Albumul de debut The Mono Jacks ‘Now In Stereo’ este un produs 100% independent, creat si finantat de catre membrii trupei. Productia discului a fost asigurata de Andrei “Robin” Proca, Alessandro Marton si The Mono Jacks. Conceptul si design-ul copertei, semnate de catre Catalin Precup, au fost decise in urma concursului desfasurat in colaborare cu publicatia Decat o Revista.
Anul trecut, primele 3 single-uri The Mono Jacks, ‘Maria’, ‘Come Back Girl’ si ‘Push The Pedal’ au ocupat pozitii de varf in clasamentele Radio Guerrilla si City FM.

THE MONO JACKS ‘Now In Stereo’ [Digital Version] Tracklist:
01. When I Was Gone
02. Come Back Girl
03. Superstitions
04. Untitled
05. What Do You Know
06. Let It Burn
07. We’re All Getting Older
08. Maria
09. Push The Pedal
10. ‘extra bonus’
11. ‘extra bonus’

“Am dorit sa raspundem astfel interesului din partea fanilor si multelor intrebari adresate in aceasta directie. Pe 12 martie, ‘Now In Stereo’ devine Now in Digital!” afirma cei patru The Mono Jacks:
Doru Trascau – voce, chitara
Florin Vasile – chitara, voce
Alex Voicu – bass
Dorian Cazacu – tobe

Biletele in valoare de 15 lei, insotite de un cod cu care va putea fi descarcat un bonus supriza din partea The Mono Jacks, se pot achizitiona in seara evenimentului de lansare de la intrarea in club Control incepand cu ora 21:00.

Eventul creat pe FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=155268307862754

Come Back Girl: https://www.youtube.com/watch?v=_pYCY_nZSXk&hd=1
We’re All Getting Older: https://vimeo.com/16703479

www.facebook.com/TheMonoJacks
www.myspace.com/TheMonoJacks
www.twitter.com/MonoJacks
www.youtube.com/TheMonoJacks
www.vimeo.com/TheMonoJacks
www.soundcloud.com/The-Mono-Jacks
www.last.fm/music/The+Mono+Jacks
www.oneday.ro/upload/the-mono-jacks

Tags:

Leave a reply (we review all comments)