Cat de usor se fura o bicicleta in Bucuresti in vazul tuturor

Cat de usor se fura o bicicleta in Bucuresti in vazul tuturor

Cat de usor se fura o bicicleta in Bucuresti in vazul tuturor

Cat de usor se fura o bicicleta in Bucuresti in vazul tuturor

Vlad Ursulean si-a furat bicicleta de 16 ori in Bucuresti in buricul targului pentru a vedea daca cineva intervine. Cititi articolul pe RomaniaLibera.ro.

UPDATE: Cititi aici si continuarea: Hoţ de biciclete în Bucureşti: partea a doua

9 thoughts on “Cat de usor se fura o bicicleta in Bucuresti in vazul tuturor”

  1. Pingback: Bicicleta si pantofi « Povestile Rachetei Rosii

  2. E cinava mai sus, zice ca a lasat-o nelegata la 20 de metri: Bravo frate, desteapta treaba! 😉 Cat despre ce sa faci… SUNI LA 112!!! (e moka) Daca poti, fara sa te vada il tragi in poza cu telefonu’ tau fitos (asta in cazul ca-si termina treaba inainte sa vina garda). Daca vine politia, ii ia datele si cand se face plangere ca a disparut o bicicleta de acolo: “triiing!”. Oricum, daca e hot si nu e a lui o s-o ia la goana cand vede echipajul sau gaseste o scuza sa n-o mai fure (ceva gen nu merge nene bomfaieru, ma duc acasa sa iau un cleste). Nu e nevoie de eroi care sa se ia la tranta cu hotul, dar io zic ca un telefon moka la 112 sau o poza cu mobilu’ nu-s niste chestii riscante…

  3. ba daca vad un posibil hot cu un fierastrau ..ce vrei sa fac…? serios? ce?sun la politie atat…sa`mi risc viata pt o bicicleta? si ce hot ..hoteste cu fierastraul…?sa intervin cum>? serios explicami…e un nebun cu un fiuerastrau….

  4. Si cum am pute sa dovedim daca este sau nu bicicleta noastra?

    Acum, poate chiar imi pierdeam cheia… Daca ma trezesc cu bicicleta confiscata de politie ptr ca au impresia ca o fur?

  5. Si acum cati hoti fricosi vor deveni curajosi si vor incepe sa fure chiar in vazul lumii? dovada ca nu ii va deranja nimeni o au …

  6. Bicicleta mea a fost furata in luna mai 2010 din parcarea pazita hypermarketului Cora, plina de camere de supraveghere. Hotul a plecat cu bicicleta mea nelegata chiar in fata mea, eu eram la 20 m, care era prea mult sa-l mai ajung. M-am dus la politie, mi-au promis ca vor cere inregistrarile camerelor, insa nu a fost gasita nici bicicleta mea, nici hotul.

  7. Pingback: Hoţ de biciclete în Bucureşti: partea a doua | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.