Concursul de scurtmetraje AVON Movie for Life

Schimba o viata cu 25 de cadre/secunda. Sau, cu alte cuvinte, o competitie de film interesanta, pentru minti creative.
Tema: creeaza un scurtmetraj original, care sa convinga femeile sa faca promisiunea mersului la controlul mamar anual, cel mai eficient pas pentru preventia cancerului la san.
Brief: www.TheCreator.ro/Avon

Premii: 3.000 Euro

Deadline inscrieri: 27 octombrie
Proiectia oficiala: 3 noiembrie, Muzeul National de Arta Contemporana, in prima zi a Festivalului International de Film Digital Kinofest 2010
Votare (profesionisti & public): 3 – 28 noiembrie

AVON Movie for Life 2010 este a doua editie a competitiei de scurtmetraj desfasurata in cadrul Festivalului International de Film Digital Kinofest. Concursul provoaca realizatorii romani de film (fie ei profesionisti, studenti sau amatori) la crearea unui scurtmetraj social, cu o poveste puternica, emotionanta, care sa ilustreze cat mai bine mesajul din acest an al Campaniei pentru sanatatea sanilor: “A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control”

Inscrie pana pe 27 octombrie creatia ta in concurs, convinge publicul si juriul cu povestea ta si poti castiga premii de 3.000 de euro. Brieful, regulamentul si toate detaliile competitiei sunt disponibile pe www.TheCreator.ro/Avon.

Filmele finaliste vor fi prezentate, pe masura ce sunt admise in concurs, pe www.TheCreator.ro/Avon. Iar pe 3 noiembrie, in cadrul zilei Movie for Life, toate finalistele vor fi incluse in proiectia oficiala din cadrul Kinofest, la Muzeul National de Arta Contemporana. Juriul profesionistilor, al publicului Kinofest si al publicului larg vor evalua inscrierile, iar cele mai bune vor castiga urmatoarele premii: premiul 1 – 1.500 euro, premiul 2 – 1.000 euro, premiul 3 – 500 euro.

Bafta la idei – inscrierile tin pana pe 27 octombrie!

Proiectia concursului de scurtmetraje AVON Movie for Life la Kinofest 2010

Veniti sa vedeti scurtmetrajele finaliste ale competitiei AVON Movie for Life, la proiectia oficiala, de la MNAC, din prima zi de Kinofest. Mai mult, inscrierile vor putea fi votate live si online. Finalistele intra in competitie pentru castigarea premiilor de 3.000 de euro. Gasiti detaliile si programul pe www.kinofest.com/avon.

AVON Movie for Life 2010 este a doua editie a competitiei de scurtmetraj desfasurata in cadrul Festivalului International de Film Digital Kinofest. Concursul a provocat realizatorii romani de film (fie ei profesionisti, studenti sau amatori) la crearea unui scurtmetraj social, cu o poveste puternica, emotionanta, care sa ilustreze cat mai bine mesajul din acest an al Campaniei pentru sanatatea sanilor: “A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control”.

Pe 3 noiembrie, in prima zi a Kinofest 2010, in cadrul proiectiei de la MNAC, juriul profesionistilor si al publicului Kinofest voteaza finalistele competitiei. Votul profesionistilor are o pondere de 50% in rezultatul final, iar votul publciului Kinofest, de 20%.
Iar intre 4 si 28 noiembrie, publicul larg poate vota finalistele, online, pe www.TheCreator.ro/Avon . Votul publicului larg va reprezenta 30% din rezultatul final.
Cele 3 filme castigatoare vor fi anuntate pe 30 noiembrie si vor castiga urmatoarele premii: premiul 1 – 1.500 euro, premiul 2 – 1.000 euro, premiul 3 – 500 euro.

Va asteptam la proiectie si la vot!

1 thought on “Concursul de scurtmetraje AVON Movie for Life”

  1. E o mizerie de concurs la care s-a furat in prostie, atat la votul publicului cat si la votul Kinofest. Organizare proasta, lipsa de profesionalism, penibil pe toata linia.

Leave a reply (we review all comments)