SummerJam 2010 @ Padurea Paulesti – primele confirmari

UPDATE: Summerjam Fest 2010 – modificare pret bilete + lineup complet

SummerJam Fest 2010
2-4 iulie, Padurea Paulesti, Jud. Prahova

SummerJam Fest 2010, programat pentru weekendul 2-4 iulie 2010, se anunta deja ca fiind cea mai ambitioasa editie a festivalului de pâna acum. Pentru a-i da amploarea cuvenita organizatorii – Festival Arena – i-au ales un spatiu de desfasurare pe masura: campingul si baza sportiva din Padurea Paulesti, judetul Prahova, la doar câtiva kilometri si câteva minute de Ploiesti.

Festivalul se doreste a fi cel mai important eveniment din calendarul muzicii reggae si hip hop din aceasta parte a Europei, dar asta nu înseamna ca din „meniu” va lipsi funkul sau muzica electronica de toate BPM-urile.

“SummerJam este, practic, un prilej pentru a aduce împreuna cele mai relevante nume românesti din rap si reggae, dar si o ocazie unica de a asculta live trupe si artisti “de afara” pe care unii i-au cunoscut doar din playlistul cluburilor sau de pe YouTube. În cele trei zile de festival vor urca pe diversele scene zeci de performeri, pe care ar fi, mai mult ca sigur, imposibil sa-i vezi cu alta ocazie împreuna” au declarat organizatorii.

Primele nume internationale date publicitatii, dintr-un line-up ce se promite impresionant, au fost: Ziggi, DJ Vadim presents The Electric, True Ingredients, DJ RAFIK si JFB. Urmeaza sa fie confirmate noi nume la sfarsitul acestei saptamani asa ca stati cu ochii pe site-ul oficial www.summerjam.ro.

Tags:

8 thoughts on “SummerJam 2010 @ Padurea Paulesti – primele confirmari”

  1. Pingback: vand doua bilete la summer jam 2010 - Craiova Forum

  2. Pingback: Noi confirmari la SummerJam Fest 2010 | Feeder

  3. Pingback: - VIOLENT Entertainment

  4. Pingback: Promoe la Summerjam Fest 2010 | Feeder

  5. Pingback: S-au pus in vanzare biletele pentru SummerJam Fest 2010 | Feeder

  6. Pingback: Deekline « Pe Tocuri

Leave a reply (we review all comments)