Promoe la Summerjam Fest 2010

  • by

Promoe este cel mai nou nume confirmat pentru Summerjam Fest. Originar din Suedia si membru al celebrei trupe de hip-hop Looptroop Rockers, Promoe este la cel de-al doilea concert in Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati artisti de gen atat pe plan national, cat si pe plan international. Acest lucru este confirmat de succesul primului sau concert in Romania, la care au participat peste 1300 de oameni.

Cariera sa muzicala a inceput in 1992, odata cu formarea trupei Looptroop Rockers, iar primul sau album solo a fost lansat in anul 2001. De atunci, rapper-ul suedez a devenit cel mai ascultat artist din Suedia in anul 2007, si s-a consacrat ca unul dintre cei mai valorosi artisti ai hip-hop-ului european. Pana in prezent, discografia sa include 6 materiale discografice solo si inca 8 albume si mixtape-uri scoase impreuna cu Looptroop Rockers.

Avand sute de concerte pe toate continenele, Promoe este unul dintre cei mai activi artisti ai momentului si s-a remarcat printr-un sound cu totul specific, cu un puternic mesaj social, ce a atras atat ascultatorii de hip-hop, cat si ascultatorii de reggae. Acesta este si motivul pentru care Promoe are mai multe colaborari cu artisti cunoscuti din scena reggae, precum Capleton si Anthony B. La SummerJam Fest, Promoe va veni insotit de CosMIC.

Summerjam Fest va avea loc in perioada 2-4 iulie, in padurea Paulesti (langa Ploiesti). Biletele pot fi procurate din reteaua Diverta si de pe site-ul myticket.ro, la un pret de 80 RON pentru abonamentul pe toate cele 3 zile de festival. Acest pret este un pret promotional valabil doar pana la data de 10 mai si include si camparea.

Pe langa Promoe, la Summerjam Fest au mai fost anuntati printre altii Ziggi and the Rennaissance Band (NL), JFB (UK), Sabac Red of Non Phixion (USA), Dj Vadim (UK), Deekline (UK) si Million Dan (UK).

Anul 2010 vine cu mai multe idei noi pentru SummerJam Fest si cu o mai mare deschidere catre alte genuri muzicale. De aceea, pe langa genurile prezente si la celelalte editii, anul acesta ne-am gandit sa includem cat mai multe zone ale muzicii urbane si electro in lineup-ul final al festivalului. De aceea, editia 2010 se adreseaza unui segment de public mai mare si vine sa satisfaca gusturi muzicale variate.

Festivalul va avea loc intre 2 si 4 iulie, iar locatia pe care am ales-o pentru desfasurarea evenimentului este Padurea Paulesti.

Acolo va fi amenajata o zona speciala de camping, cu toate utilitatile necesare (inclusiv dusuri cu apa calda), o zona speciala de comercializare a specialitatilor alimentare si a bauturilor (atat etilice cat si non-etilice).

Zona propriu-zisa de festival, zona in care vor avea loc concertele, va fi, de aceasta data, dotata cu doua scene: Summer Stage si Jam Stage, respectiv o zona de club: Summer Club Goblin.

De asemenea, va exista si o zona special amenajata in vederea desfasurarii activitatilor sportive, activitati printre care se vor numara concursuri de fotbal, de baschet si de fotbal de masa.

Pret abonament 3 zile: 80 lei – CUMPARA ACUM
Promotia este valabila in perioada 19 aprilie – 10 mai, iar pretul unui abonament include si camparea.

Artisti confirmati pana in acest moment:
Ziggi & the Renaissance Band | True Ingredients | DJ Rafik | JFB | DJ Vadim presents The Electric | Million Dan | Snowgoons & Sicknature | Sabac Red | Deekline | Promoe of the Looptroop Rockers | A-Skillz | Gojira | DJ Limun | Maximilian

Pentru mai multe detalii legate de line-up, va rugam vizitati sectiunea corespunzatoare a site-ului www.summerjam.ro

Leave a reply (we review all comments)