S-a terminat si LOSTDuminica a fost difuzat ultimul episod din LOST.
Voi ce ati inteles? 🙂

9 thoughts on “S-a terminat si LOST”

 1. dupa ce au auncat in aer acea energie electromagnetica, chiar inainte sa moara juliet, i-a si zis lui sawyer “it worked!” si atunci ma gandeam WTF ? dupa aia incepe treaba cu realitatile paralele si e clar ca a mers, pt ca ei nu s-au mai prabusit. viata a mers in continuare.. dar nu te poti juca chiar asa cu constiinta. adica timpul l-ai modificat, ok, dar ceea ce a intrat in constiinta nu poate fi dat inapoi. si cumva chiar trebuia sa si aminteasca. cred ca e mult mai ok asa. adica au venit pe insula, a fost hardcore 6 sezoane, au murit unii, dar in final toata lumea e in siguranta, iubirea a ramas, la fel si hardcoreala din amintirile lor :D. win for everyone.

 2. Am inteles ca toata lumea moare si se intalneste pe lumea cealalta asemanatoare cu asta.
  Foarte frumos.
  Cel mai mult mi-a placut biserica multi cult din ultimul episod – si jack care inchide ochiu. fruumos frumos…
  Am plans ne-am bucurat acum sa asteptam alt serial care sa ne umple zilele triste – buahahahaha

 3. Da, asa este, primele 3 sezoane au fost cele mai ok, as zice primele 2 dar si sezonul 3 a fost ok. Asa se intampla cand fac un serial de dragul audientei si nu de dragul de a face unul. Dupa sezonul 2-3 s-au pus pe scris scenariu si lungit serialul, doar de dragul audientei. Pacat, mare pacat. Cred ca si o maimuta putea gandi un final mai bun. Spun si eu ce a spus si ics mai sus 🙂 bine ca s-a terminat. Nu o sa mai bag botu ever la un serial de genu asta.

 4. stiti ca la-nceput scenariul era cu totul altul, nu? si ca multe personaje trebuiau sa fie complet diferite. in lost puteai sa pierzi linistit un episod, ca nu ratai nimic. foarte putine detalii au avut relevanta in final. au fost personaje bagate degeaba si descoperiri facute degeaba ca sa rezulte in final o parabola religioasa pe care nici fratii coen nu se-ncumetau s-o faca. jocul actoricesc a fost mai tot timpul mediocru, efectele speciale penibile iar avionul ala era trebuia sa explodeze la decolare. bine ca s-a terminat.

 5. Prea religios finalul… deja era telenovela dupa primele 3 sezoane.
  Primele 2-3 sezoane au fost cele mai bune, parerea mea.

 6. noi am inteles ca am pierdut ore bune degeaba vizionand lost. finalul a fost mega mega nasol, o l**a trista. as fi vrut sa fie altfel insa eram 90% convins ca asa va fi dupa cum au decurs ultimele doua sezoane. deci final, a fost o gaura, a scos dopu, a bagat dopu inapoi, decolat, terminat.

Leave a reply (we review all comments)