Pantaloni Balinezi

Pantaloni Balinezi pe Blogu’ lu’ Namaste.

Intre 52 si 68 ron.

Lejeri si comozi, Pantalonii Balinezi poarta in ei putin din spiritul de libertate al pescarilor din Bali. Si ne-au cucerit asa de tare incat fiecare dintre noi ne-am cumparat mai multe perechi. Am luat si pentru prieteni si familie! Iar cum cei care au fost “cadorisiti” cu Pantaloni Balinezi ne-au spus ca mai vor- si ca mai au si alti prieteni care vor- am zis sa mai luam! Si asa am ajuns acum, sa avem primul transport de Pantaloni Balinezi in Romania!

7 thoughts on “Pantaloni Balinezi”

 1. Acum 2 ani am fost in Sardinia la un festival si am vazut pantalonii intr-un un butic la 17 E, prin UK am vazut ca sunt de la 10 la 15 lire fara transport.
  Despre raportul investitie pret nu cred ca ai de unde sa stii 🙂
  Si adidas , converse sau ce mai vrei tu sunt 3-4 dolari la poarta fabricii, dar nu dai 700 E pe avion ca sa te duci sa ii cumperi.
  Legat de designul pantalonilor, multe lucruri simple au ceva special 🙂

  Drept urmare ai fost rautacioasa chiar daca nu ai vrut 🙂
  O zi faina!

 2. ceea ce incercam sa spun comparand preturile este ca, in esenta, pantalonii astia sunt niste saci care se petrec si se leaga cu un snur. foarte generic vorbind. adica n-au nicio mare smecherie de design si nu sunt facuti din niciun material ultra sofisticat. bravo ca aveti cumparatori. spun doar ca raportul investitie/cost este (foarte) umflat. altfel, bafta 😉

 3. mi-am luat 2 perechi scurte si prietena mea 1 pereche scurta si ne vom lua si lungi.

  cel mai avantajos si ridicat la pret pantalon este lung, din bumbac si este 68 de ron.

  de la 6 dolari (?), adica 18 ron la 68 de ron, incluzand taxe de transport, taxe vamale (de unde or fi venit ca banuiesc ca dai ceva bani pentru taxe), eu unul nu am nicio problema.

  deci nu fiti rai 🙂

  namaste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads