New Pop Order 2 cu Lowe @ Control

  • by

New Pop Order 2 cu Lowe @ Control

Lowe va ajunge la Bucuresti vineri, 27 noiembrie pentru a-si promova noul single, Berlin Night Express, pentru al doilea capitoldin ciclul New Pop Order in care clubul Control aduce in atentia publicului romanesc noile trenduri din pop-ul alternative international.

In deschidere: The Pixels

Lowe este o trupa de orgine suedeza, formata in 2003, primind curand statusul “celui mai promitator proiect muzical al anului”. Recunoasterea internationala nu a intarziat sa apara, acestia castigand doua premii in cadrul Scandinavian Alternative Music Awards.

Adesea comparata cu Depeche Mode sau New Order, muzica lor se caracterizeaza prin elemente electro emotionante cu o excelenta armonie melodica, pastrand insa sigiliul “Made in Sweden”.

Daca primul lor album, “Tenant”, a fost o explozie electro binevenita pentru dansatorii entuziasti, Lowe nu dezamagesc nici cu “Kino International”, unde si-au pastrat sunetul care i-a consacrat, indraznind sa se diferentieze prin influente pop si indie rock.

Cumuland piesele energice de pe primul material discografic cu cele cu tempo putin scazut de pe cel de-al doilea, Lowe reusesc sa sustina un spectacol antrenant, dar naucitor.

The Pixels este unul dintre puţinele proiecte 100% RO care se detaşează de mainstream. Pixelii sparg tiparele combinând într-un stil personal influenţele indie rock cu tonalităţile electro-new wave emise de synth-uri şi sampler.
Au punctat live pe aceeaşi scenă cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor şi au apărut pe afişele unor festivaluri en vogue precum Delta Music Fest sau Coke Live. În 2008 au lansat Fire Exit, primul lor album, la casa de discuri LaStrada.
Pe 27 noiembrie, în deschiderea concertului Lowe, The Pixels revin pe scenă în formula originala compusă din Cătălin Rulea, Dan Şerbănescu şi Alexandru Buzea. Le va fi alături la bass Marius Lung. Proiecţiile video sînt creaţia lui Dan Vezentan (New Folder).

Clubul Control se afla pe Str. Academiei nr.19 (intrarea prin Pasajul Victoria, dinspre Facultatea de Arhitectura).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)