Photoshopate – update

photoshopate

Mircea Mocanu ne anunta de un update pe al sau www.photoshopate.ro

5 thoughts on “Photoshopate – update”

  1. Exista o diferenta intre fotografii, unele de la “1” sunt mai bune tehnic. Emotie (buna) in ele, sau dimpotriva, absenta emotiei. Spor in continuare in imbunatatirea nivelului de productie.

  2. Nu inteleg de ce, de fiecare data cand cineva scoate capu’ la vedere, este articulat de cate un frustrat care stie mai bine. Cursa e deschisa prieteni, nu crek l-au votat artistul anului sau asa. In articol e vorba despre un update, al unui fotograf care face niste lucruri relativ interesante. Daca iti plac, te bucuri de ele, daca nu, te uiti in my pictures si te iei la feeling-eala cu tine insuti…

  3. I liked them too. I also think they are miles better than 95% of the ‘art directed’ crap we see on the streets of Bucharest.

  4. stilistica e fortata? mama, da’ cate stie norodul despre staged photography. ce inseamna stilistica “nefortata”, ca sa folosesc si eu stangacia ta lexicala? fotoreportaje? poze de pe flicker cu oameni pe strada?

    si vezi ca nu exista “art directing”. exista ori “directing”, ori “art direction”, oricum ai balbai tu limba engleza.

    imi plac pozele.

  5. arata cam ca in a doua zi prima acomodare cu photoshop si cam ca in a doua de joaca cu un aparat si niste lumini. art directingul probabil s-a pierdut pe drum.. Stlistica e fortata, tehnica e de entry level.
    cu pozele astea se pot emite pretentii cel mult pentru admiterea la arte dupa o sumara pregatire.
    subtireanu pentru asemenea pretentii! fotografia asta nu e pentru oricine 🙂

Leave a reply (we review all comments)