Maine se pune in vanzare restul de bilete pentru concertul MADONNA

Incepand cu 3 martie 2009 se va pune in vanzare restul de bilete pentru concertul pe care Madonna il va sustine anul acesta la Bucuresti, pe 26 august, in cadrul turneului Sticky & Sweet Tour. Rezerva de bilete oprita pentru saptamana de pre-sale s-a epuizat inainte ca aceasta perioada sa se incheie.

Biletele vor fi disponibile publicului larg la toate categoriile de pret: 120, 160, 600 si respectiv 800 lei (cele VIP), putand fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro precum si din reteaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe MyTicket.ro, la pretul de 2250 lei.

Pana o vor vedea live in cadrul turneului Sticky & Sweet, fanii artistei se pot bucura de un scurt rezumat de colectie al celor peste 25 de ani de cariera ai divei: 300 de obiecte apartinand Madonnei, stranse la un loc in cadrul expozitiei “Simply Madonna: Materials From The Girl”.

Printre exponate se numara si elemente din garderoba filmelor “Evita” si “In a League of Her Own”, rochia roz purtata in videoclipul piesei “Material Girl”, precum si celebra bustiera cu ciucuri din videoclipul “Open Your Heart”. “Aceasta este o colectie fara precedent pentru Madonna si reprezinta fiecare etapa a stralucitoarei sale cariere de pana in prezent” a declarat incantat curatorul expozitiei, Ted Owen. Inedita expozitie de haine, costume, fotografii, tinute speciale si elemente de recuzita folosite de Madonna in concertele sale de-a lungul timpului, va fi deschisa publicului pana pe 22 martie, la Londra.

Oferit de Vodafone, show-ul Madonna de pe 26 august din Parcul Izvor face parte din seria concertelor Vodafone Best Music, fiind promovat de Live Nation si organizat de Emagic. Conecrtul este inclus in Sticky & Sweet Tour, cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo, cu peste 2,3 milioane de spectatori in 58 de orase doar in 2008.

1 thought on “Maine se pune in vanzare restul de bilete pentru concertul MADONNA”

  1. Am 4 bilete pentru Concertul Madonna Din Bucuresti 26 August, din motive personale nu mai pot merge, biletele sunt la Gazon A langa scena, pretul este de 160 lei ( pretul oficial) As vrea sa le dau pe toate cele 4 unei singure persoane daca se paote, multumesc! 072 31 56 691

Leave a reply (we review all comments)