CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

ANULAT: Teatru interactiv pentru copii – Petrecere cu peripeții

Sun, 7 Apr 2019 ⏐10:30 am - 11:30 am

30lei
Teatru interactiv pentru copii - Petrecere cu peripeții

ANULAT: Teatru interactiv pentru copii – Petrecere cu peripeții

Din aprilie, diminețile de duminică devin de poveste pentru cei mici, căci trupa Pam Pam aduce în fiecare lună câte două spectacole de teatru interactiv pe durata cărora copiii cântă, dansează și au parte de fel de fel de peripeții alături de personajele preferate. Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, la locul de joacă Miramagica, situat în parcul Orășelul Copiilor din București.

Prin intermediul muzicii și al teatrului, micuții vor trece prin numeroase aventuri alături de cele trei personaje principale: Vio (vioara), Kito (chitara) și Pia (pianul) iar pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum sunt mascotele trupei care îi cuceresc pe copii prin replicile lor savuroase.

7 aprilie – Petrecere cu peripeții (60’, + 4 ani) – Pia, Vio și Kito, se distrează la ziua de nastere a lui Kito, la înălțime, într-un balon cu aer cald. Spectatorii participă împreună cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, însoțiți de muzică și dansuri specifice din India, China și continentul African.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet în valoare de 30 lei/persoană, sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor să aibă, ulterior, acces nelimitat, în ziua respectivă, la atracțiile locului de joacă. Biletele se găsesc pe www.bilete.ro sau la recepția Miramagica Orășelul Copiilor.

https://www.bilete.ro/petrecere-cu-peripetii/petrecere-cu-peripetii-07-apr-2019

Programul spectacolelor și alte informații le găsiți pe www.miramagica.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/miramagicaoraselulcopiilor/ .

Parteneri media: Itsy Bitsy, Copilul.ro, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, kidmagia.ro, solonaria.ro, Blog Laura Frunză, Modern Dads, Margot, Sfatul mamicilor, acasa.ro, Eva.ro, PRwave, IQool, InOras.ro, Bucuresti – bucuresteni.ro, Coțofana urbană, România Pozitivă.

PAM PAM este o trupă de teatru muzical educativ pentru copii care aduce o idee creativă de spectacol iar Daniela Toma (Daisy), creatorul și inițiatorul acestui proiect, are peste 20 de ani de experiență în lucrul cu cei mici. Ea a implementat cu succes în România programul muzical de învățare a limbii engleze „Learn With Music” și a dezvoltat Mikokids – un club educațional, non-formal pentru copii, în București. Spectacolele trupei PAM au un scenariu original și se axează pe educație iar mai multe informații pe http://www.pam-pam.ro/ sau pe FB https://www.facebook.com/TrupaPamPam/.

Miramagica Orășelul Copiilor (Castelul Miramagica) este un loc de joacă de poveste situat în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4, București , construit pe un concept unic de entertainment ce îmbină creativitatea cu educația și amuzamentul, având spații de joacă sigure și activități inovatoare pentru cei mici: Labirintul magic- un spațiu cu tobogane uriașe, tunele, piscină cu bile și multe alte activitați distractive pentru copii, Mini City- o zonă cu căsuțe tematice unde cei mici pot imita activitățile adulților (Supermarket, Bancă, Doctor Vet, Restaurant și Poștă), spațiul de petrecere, scenă generoasă pentru spectacole de teatru, dans, de magie sau concerte și spațiul pentru ateliere de creație și reciclare creativă, precum și o zonă de relaxare și de servit masa pentru părinți.

Mai multe detalii despre Miramagica Orășelul Copiilor pe www.miramagica.ro sau pe Facebook https://www.facebook.com/miramagicaoraselulcopiilor/ .

Details

Date:
Sun, 7 Apr 2019
Time:
10:30 am - 11:30 am
Cost:
30lei
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , ,
https://www.bilete.ro/petrecere-cu-peripetii/petrecere-cu-peripetii-07-apr-2019

Organizer

Miramagica Orășelul Copiilor
Phone:
+40752199840
View Organizer Website

Venue

Miramagica – Parcul Orășelul Copiilor
Miramagica Orășelul Copiilor, Șoseaua Olteniței nr. 15,
Bucharest, Bucharest Romania
+ Google Map
Phone:
+40752199840
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.