feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Electric Brother @ Grand Cinema & More

Thu, 17 Nov 2016 ⏐7:00 pm - 9:00 pm

Electric Brother @ Grand Cinema & More

Electric Brother @ Grand Cinema & More
17 Noiembrie, 19:00

Electric Brother lansează noul album ROCKS printr-o audiție memorabilă realizată în sistemul Dolby ATMOS, cea mai performantă tehnologie de sunet tridimensional.

Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie, la orele 19.00, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping Center) și este singura reprezentație pentru publicul larg.

Îmi amintesc cât de tare era să ne strângem la cineva acasă și să scoatem un disc din bibliotecă, să îl ascultăm, să îl disecăm, să descoperim in imaginea de pe coperta detalii ascunse care puteau fi cheia unei piese sau a unui vers. Audiția este un act care s-a pierdut, acum muzica e doar un fundal pentru alte activități. Eu îmi doresc ca această lansare să reînvie dorința ascultătorilor de a pune, din nou, muzica în centrul atenției. Vreau să arăt publicului că e ok să trăiești o oră doar cu muzica, fără să faci altceva, așa că vreau să lansez noul album într-un spațiu sonor în care publicul nu a mai fost până acum” – Electric Brother

În premieră, audiția albumului ROCKS va fi realizată în sistemul Dolby ATMOS, un format inovativ care permite imersiunea totală în sunet, într-o sală care oferă toate premisele necesare, singura din România dotată cu acest sistem. „Am ales să folosesc immersive sound pentru că el reprezintă viitorul. Este, în sfârșit, un mod natural de a asculta, ca la un concert simfonic unde muzica nu vine din boxele din stânga sau din dreapta ci de la fiecare instrument în parte, preluând acustica și ecoul sălii. Sunetele sunt peste tot în jurul și deasupra ta”. A fost nevoie astfel ca materialul utilizat pentru audiție să fie mixat și masterizat diferit față de varianta în stereo pusă la dispoziția publicului larg.

Noul proiect Electric Brother, ROCKS conține 11 piese, majoritatea în primă audiție. Albumul aduce elemente noi și la nivelul compozițiilor, fiind pentru prima oară când artistul compune în stilul rock. Vocile care pot fi auzite pe album aparțin lui Electric Brother, Norzeatic, Maria Popistașu, Oigăn (Kumm) și Chelsey Flaherty. ROCKS este disponibil, în stereo, pe iTunes.com începând cu 15 noiembrie.

Jurnaliștii sunt invitați să participe la audiția în avanpremieră care va avea loc pe 15 noiembrie, la orele 19.00, în Sala Grand Ultra din Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City).

Biletele sunt puse în vânzare pe eventim.ro și costă 10 RON la achiziționarea online sau 15 RON la intrarea în sală.

Parteneri: Grand Cinema & More, Eventim, ȘapteSeri, The Institute.
Sponsori: Aqua Carpatica, Sâmburești.
Pentru informații suplimentare: facebook.com/electricbrother

Details

Date:
Thu, 17 Nov 2016
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
View Event Website

Organizer

Electric Brother
View Organizer Website

Venue

Baneasa Shopping City
Baneasa Shopping City
Baneasa, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event