feeder insider @ Târgul internațional Gaudeamus

  • by
feeder insider @ Gaudeamus

Vineri, 18 Noiembrie va avea loc o prezentare a proiectului editorial feeder insider art & sound la Târgul internaținal de carte Gaudeamus la invitația AFCN.

feeder insider este o serie săptămânală de interviuri publicate pe feeder.ro, care explorează universul care înconjoară muzica și artele vizuale în timp ce conectează scena creativă locală cu cea internațională. Pentru a extinde dialogul între publicul român și artiștii pe care îi iubim, inițiem conversații despre mediul artistic de azi punând laolaltă artiști noi cu veterani.

feeder insider booklet 2.0 este o publicație independentă ce vă provoacă să vă hrăniți curiozitatea despre ilustrație, muzică electronică, design de obiect, sculptură și pictură, împreună cu Saddo, Primărie, Brosmind, Livia Coloji, Gus Gus, Karim Rashid, Tokyotoys, Ioana Sisea, Yomsnil, Julie Marghilano, The Model, Borusiade, Olga Ziemska și Roman Tolici, într-o ediție limitată de 500 de exemplare.

Ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Târgul Internaţional GAUDEAMUS este organizat de Radio România (prin Centrul Cultural Media), singurul post de radio din lume care a iniţiat şi dezvoltă un program de o asemenea anvergură, pentru susţinerea culturii scrise.

barlog pentru ursi

Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.
Cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România revine în acest an cu o ofertă de neegalat, respectând tradiţia celor peste 20 de ani de existenţă în care am rămas fideli publicului nostru.
Vă aşteptăm cu sute de mii de titluri de pe piaţa românească şi internaţională, cu nenumărate evenimente adresate în egală măsură profesioniştilor şi publicului larg, cu expoziţii, concursuri şi cu alte surprize pe care vă invităm să le descoperiţi la faţa locului.

Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00. Accesul în incintă se face pe baza biletului de intrare, în valoare de 5 lei, şi a abonamentului valabil pe întreaga perioadă a târgului – 10 lei.
Preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, bibliotecarii si pensionarii au acces gratuit.

 

insider-signature

 

Leave a reply (we review all comments)