feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bookisit +

Sat, 23 Feb 2019 ⏐11:00 am - 6:00 pm

Bookisit +

Bookisit +

Hai la o ediţie nou-nouţă de Bookisit+, târg de carte pentru adulţi, sâmbătă, 23 februarie, 11:00-18:00, la Lente Arcului! Se schimbă doar cartea, valorile rămân aceleaşi (#reread #reuse #reduce #recycle).

Ai cumpărat o carte, ai citit-o, a rămas pe raftul bibliotecii tale nedeschisă a doua oară. Dar ştii şi tu că multe poveşti merită să fie recitite. Oferă şansa asta cărţilor tale, vinde-le la Bookisit+! Înscrie-te ca expozant după ce citeşti regulamentul aici (https://tinyurl.com/y7t8stsw).

Ai vrut să cumperi cartea, dar ai amânat şi nu ai mai găsit-o nicăieri. Bookisit+ e oportunitatea de a o găsi pe cea care ţi-a scăpat, ori de a vedea altele pe care nici nu ştiai că le cauţi!

Orice ai alege, vino la Bookisit+ ca să cunoşti oameni pasionaţi de cărţi. Exact ca tine.

Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite! Adu şi copiii, am pregătit pentru ei o măsuţă care îi va ţine ocupaţi cât tu eşti preocupat(ă) de cărţi.

Toate produsele second hand pe care le vei găsi la #bookisit (cărți, jocuri, filme, cărţi audio, discuri etc.) vor fi în stare foarte bună, selectate cu grijă din colecţiile altor pasionaţi, curățate și prezentate cu drag.

Poveștile care merită aduc prietenii împreună, deci ajută-ne să răspândim mesajul – Like, Share, Interested/Going, sau clasica recomandare offline.

Ediţia Bookisit+ este găzduită de sufrageria urbană primitoare de la Lente Arcului, locul unde te poți bucura de o amiază liniștită, o seară la taifas cu prietenii sau familia, în imediata apropiere a centrului orașului, într-o casă a cărei arhitectură te duce cu gândul la poveștile copilăriei. Elementele care să aducă o #staredebine și confort sunt cele peste 100 de cărți în mini-bibliotecă, șemineul pentru serile răcoroase, muzică bună, o mansardă veselă și o grădină plină de verdeață.

Details

Date:
Sat, 23 Feb 2019
Time:
11:00 am - 6:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,
https://www.facebook.com/events/233427867547885/

Organizer

Editura Cutiuța cu povești
Email:
cantaragiu@cutiuta-cu-povesti.ro
View Organizer Website

Venue

Lente Arcului
Lente Arcului Strada Arcului 8
București, Cartierul Armenesc 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
021 210 96 96
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.