Bookisit +

Bookisit +

Bookisit +

Hai la o ediţie nou-nouţă de Bookisit+, târg de carte pentru adulţi, sâmbătă, 23 februarie, 11:00-18:00, la Lente Arcului! Se schimbă doar cartea, valorile rămân aceleaşi (#reread #reuse #reduce #recycle).

Ai cumpărat o carte, ai citit-o, a rămas pe raftul bibliotecii tale nedeschisă a doua oară. Dar ştii şi tu că multe poveşti merită să fie recitite. Oferă şansa asta cărţilor tale, vinde-le la Bookisit+! Înscrie-te ca expozant după ce citeşti regulamentul aici (https://tinyurl.com/y7t8stsw).

Ai vrut să cumperi cartea, dar ai amânat şi nu ai mai găsit-o nicăieri. Bookisit+ e oportunitatea de a o găsi pe cea care ţi-a scăpat, ori de a vedea altele pe care nici nu ştiai că le cauţi!

Orice ai alege, vino la Bookisit+ ca să cunoşti oameni pasionaţi de cărţi. Exact ca tine.

Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite! Adu şi copiii, am pregătit pentru ei o măsuţă care îi va ţine ocupaţi cât tu eşti preocupat(ă) de cărţi.

Toate produsele second hand pe care le vei găsi la #bookisit (cărți, jocuri, filme, cărţi audio, discuri etc.) vor fi în stare foarte bună, selectate cu grijă din colecţiile altor pasionaţi, curățate și prezentate cu drag.

Poveștile care merită aduc prietenii împreună, deci ajută-ne să răspândim mesajul – Like, Share, Interested/Going, sau clasica recomandare offline.

Ediţia Bookisit+ este găzduită de sufrageria urbană primitoare de la Lente Arcului, locul unde te poți bucura de o amiază liniștită, o seară la taifas cu prietenii sau familia, în imediata apropiere a centrului orașului, într-o casă a cărei arhitectură te duce cu gândul la poveștile copilăriei. Elementele care să aducă o #staredebine și confort sunt cele peste 100 de cărți în mini-bibliotecă, șemineul pentru serile răcoroase, muzică bună, o mansardă veselă și o grădină plină de verdeață.

Leave a reply (we review all comments)