feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Apus acustic 01 @ Grădina Floreasca

Sun, 29 May 2016 ⏐7:30 pm - 10:00 pm

Free
Apus Acustic Grădina Floreasca

Grădina Floreasca
prezintă

Apus acustic 01 / “African Jazz with Sekou Kouyate”
29 mai 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Un mix elegant între funky jazz și influențe africane din tradiția mandingo.

Sekou Kouyate, originar din Guineea, este un virtuos cântăreț și compozitor care a inventat kora electrică la vârsta de 12 ani. Bandul său, Section Kora, a impresionat audiența prin turneele recente din Mexic și Scandinavia care au avut un real succes. Istoria muzicală a lui Sekou își are originile în tradițiile din Africa de Vest, influențată de blues-ul contemporan, soul, funk și jazz și completată de kora, instrument muzical cu multiple posibilități de sunete, tonuri și ritmuri.

Sekou a fost denumit Jimi Hendrix al Africii de Vest, datorită modalității lui de a cânta și abordării invenției sale, inspirând o nouă generație de cântăreți la kora. A înregistrat melodii cu tatăl său, M’Bady Kouyate, în 1997 și de atunci a lucrat cu Ba Cissoko, Blick Bassy, Roberto Fonseca și rapper-ul și beatboxer-ul Joe Driscoll. În prezent este considerat cel mai bun cântăreț de kora din lume.

Grădina Floreasca propune o nouă serie de evenimente muzicale pentru acest sezon. “Apus Acustic” va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
—————————————-
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Apus Acustic 01
—————————————-
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI

Details

Date:
Sun, 29 May 2016
Time:
7:30 pm - 10:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Grădina Floreasca
Phone:
0755085967

Venue

Grădina Floreasca
Piscina Gradina Floreasca, Bulevardul Mircea Eliade 16
Bucuresti, Bucuresti 012014 Romania
+ Google Map
Phone:
0755085967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.