Apus acustic 01 @ Grădina Floreasca

Apus Acustic Grădina Floreasca

Grădina Floreasca
prezintă

Apus acustic 01 / “African Jazz with Sekou Kouyate”
29 mai 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Un mix elegant între funky jazz și influențe africane din tradiția mandingo.

Sekou Kouyate, originar din Guineea, este un virtuos cântăreț și compozitor care a inventat kora electrică la vârsta de 12 ani. Bandul său, Section Kora, a impresionat audiența prin turneele recente din Mexic și Scandinavia care au avut un real succes. Istoria muzicală a lui Sekou își are originile în tradițiile din Africa de Vest, influențată de blues-ul contemporan, soul, funk și jazz și completată de kora, instrument muzical cu multiple posibilități de sunete, tonuri și ritmuri.

Sekou a fost denumit Jimi Hendrix al Africii de Vest, datorită modalității lui de a cânta și abordării invenției sale, inspirând o nouă generație de cântăreți la kora. A înregistrat melodii cu tatăl său, M’Bady Kouyate, în 1997 și de atunci a lucrat cu Ba Cissoko, Blick Bassy, Roberto Fonseca și rapper-ul și beatboxer-ul Joe Driscoll. În prezent este considerat cel mai bun cântăreț de kora din lume.

Grădina Floreasca propune o nouă serie de evenimente muzicale pentru acest sezon. “Apus Acustic” va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
—————————————-
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Apus Acustic 01
—————————————-
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI

Leave a reply (we review all comments)