feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

48 Hour Film Project revine la Braşov în weekendul 5-7 august!

Fri, 5 Aug 2016 - Sun, 7 Aug 2016

Brasov 48 Hour Film Project 2016 - Apel Inscrieri

Cea de a 5-a ediţie 48 Hour Film Project la Braşov, revine în weekendul 5-7 august 2016. Realizatori de film din ţară şi străinatate, amatori sau profesionişti, sunt invitaţi în competiţia de la Braşov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, în doar 48 de ore.

Filmul câștigător al premiului mare, ”Best Film”, participă la Festivalul Internațional Filmapalooza 2017 din SUA, unde va intra în competiție cu filme din intreaga lume pentru marele premiu si șansa de a rula automat în secțiunea ”Short Film Corner” din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, 2017.

Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a încuraja dezvoltarea producţiei de film şi a cineaştilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitările legate de o producţie şi ajung să facă filme. Cu toate că limita de timp plasează o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea este, totodată, eliberatoare deoarce îi încurajează să pună accentul mai mult pe “a face” decât pe “a vorbi”.

Vrei să-ţi antrenezi abilităţile de realizator de film vara acesta? Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea 48 Hour Film Project Braşov.

Înscrie-te  pe www.48hourfilm.com/brasov până în data de 5 august a.c. sau caută o echipă căreia să i te alături http://www.48hourfilm.com/join/?city=brasov.

48 Hour Film Project Braşov a adunat în fiecare an peste 150 de participanţi,  autori de film independent.

Află acum ce trebuie să faci ca să participi la concurs http://www.48hourfilm.com/filmmaking-rules/

La finalul competiţiei de la Braşov echipa filmului premiat cu titlul Best City Film intră în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2016” şi marele premiu de 5000 $. El are de asemenea şansa să fie unul din cele 10 filme „48 Hour” selectate pentru secţiunea ”Short Film Corner” din cadrul festivalului de film de la Cannes, 2017.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găseşti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook.

Details

Start:
Fri, 5 Aug 2016
End:
Sun, 7 Aug 2016
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.