Tur ghidat: Descoperă nordul Bucureștiului

Tur ghidat: Descoperă nordul Bucureștiului

Echipa Local Hosts este și anul acesta alături de Romanian Design Week 2021, cu un tur ghidat, de aproximativ o oră și jumătate, prin nordul Bucureștiului.

Vom descifra, la pas, o serie de repere importante ale zonei precum:

  • Parcul Herăstrău și împrejurimile 
  • Casa Presei Libere
  • Romexpo 
  • Combinatul Fondului Plastic
  • Facem un scurt popas și lângă celebra ”Vilă cu clopoței”, admirăm fântâna Miorița și Gara Băneasa și pășim în zona vechilor mahalale care se întindeau pe vremuri până în punctul final al plimbării noastre, Combinatul Fondului Plastic. Aici veți putea vizita expoziția centrală a Romanian Design Week 2021, a cărei temă este #together.

Cum te înscrii: dă-ne un mail pe book@local-hosts.com, iar noi îți vom trimite confirmarea de participare și instrucțiuni legate de protocolul de siguranță. Iar dacă vrei să sari peste partea cu mailul nu-i nici o problemă, ești binevenit oricum.

Locul de întâlnire este aici: https://goo.gl/maps/QtQipRPrqGdQTXKU9

Când: Pe 6 & 13 iunie, de la 12.00 la 13.30

Participarea este gratuită.

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/236629828262638/ 

Despre Local Hosts

Suntem un grup de prieteni care și-au propus în urmă cu ceva timp să transforme turiștii în localnici și localnicii în turiști. Organizăm tururi prin București și în proximitatea lui și credem că experiențele memorabile nu țin de o cantitate mare de informații, ci mai degrabă de micile detalii surprinse spontan. Bucureștiul este un oraș viu și strălucitor, care merită iubit de locuitorii lui și descoperit de turiști.

Ne găsești și pe:

Facebook: www.facebook.com/LocalHostsRomania 

Instagram: https://www.instagram.com/local_hosts_romania 

Site: local-hosts.com

Leave a reply (we review all comments)