Art Machine @ Carturesti Carusel #2 Zaharia AF

Art Machine @ Carturesti Carusel #2 Zaharia AF

Art Machine @ Carturesti Carusel #2 Zaharia AF

Acum e mai ușor ca niciodată să devii colecționar de artă.

Art machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală.

Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi.

Colecția pe care o prezentăm în intervalul 3 – 17 August aparține lui Alexandru Zaharia și se numește “Oameni și Plante.” 100 de desene unice își așteaptă colecționarii, fiecare având dimensiunea de 8.5 x 5.5 cm.

Alexandru Zaharia este artist multimedia, caracterizat de o preocupare adâncă pentru efemeritatea vieții. Contrastele sale vizuale meditează asupra unui timp viitor inevitabil și un spațiu imaginar infinit în varietate.

https://www.facebook.com/ZAFFMM/

https://www.instagram.com/zaharia_af/

Event link: https://www.facebook.com/events/342401377145083/

Vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Arta ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal.

În săptămânile ce vor urma, alți artiști vor prezenta propriile colecții. Urmăriți paginile de facebook și instagram Pastila Roz și Cărturești pentru a fi la curent cu noile colecții.

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Credem că arta trebuie să fie progresivă, dar în același timp personală și accesibilă.

https://www.facebook.com/pastilaroz/

https://www.facebook.com/Carturesti/

https://www.instagram.com/pastilaroz/

https://www.instagram.com/carturesticarusel/

Leave a reply (we review all comments)