40 de filme premiate din întreaga lume și peste 224.000 de vizualizări pe Astra Film Online

40 de filme premiate din întreaga lume și peste 224.000 de vizualizări pe Astra Film Online

40 de filme premiate din întreaga lume și peste 224.000 de vizualizări pe Astra Film Online

Publicul de acasă a avut parte până acum, timp de doar două luni de zile, de 40 de filme remarcabile din întreaga lume pe Astra Film Online.

Filmele de nonficțiune realizate în urma unor viziuni regizorale inedite au explorat în mod autentic și curajos experiențe umane complexe și probleme existențiale dificile, surprinzând omul într-un periplu de transformări revelatorii.

Subiectele diverse ale documentarelor au tratat în profunzime: istorii vechi și popoare misterioase, tradiții și obiceiuri fascinante, confesiuni emoționante și confruntări violente, reflecții sincere și sentințe grele, frici și traume covârșitoare, fenomenul emigrării și sistemele opresive, viitorul tinerilor și modernizarea lumii.

Toate acestea au reușit să evoce modurile complicate în care societatea și cultura au ajuns să evolueze în numeroase zone ale lumii, revelând diferite fețe ale adevărului.

Filmele de nonficțiune special selectate pentru această perioadă au avut în total peste 224.000 de vizitatori unici.

Pe pagina de Facebook au fost 67.544 de vizitatori iar pe canalul de Youtube 156.490.

Pe lângă documentarele pentru publicul general, cei mici s-au putut bucura la rândul lor de aventurile și călătoriile neînfricate ale protagoniștilor din filmele propuse de Astra Film Junior.

Cinematografia documentară de renume s-a putut relaxa cu două concerte live inedite și extraordinare, avându-i în prim plan pe cei de la SonoRo și pe Silent Strike.

Programul amplu poate fi urmărit constant pe site-ul festivalului-https://www.astrafilm.ro/online/, pe canalul de Youtube și pe paginile de Facebook.

Vineri, 19 iunie, de la ora 19:00, va fi difuzat filmul Proiectul Corvin, regia Klára Trencsényi.

Filmul aduce în discuție un proiect mare de dezvoltare imobiliară din Budapesta, care duce la relocarea a peste o mie de familii și la schimbarea modului vechi de viață din cartier.

Rămâneți conectați la Astra Film Online.

Leave a reply (we review all comments)