Mezanin Market de Aprilie

Mezanin Market de Aprilie

Mezanin Market de Aprilie

 

Mezanin Market @Palatul Universul continuă cu două weekenduri înainte de Sărbători. Vizitatorii sunt așteptați într-o atmosferă relaxată, cu oameni pasionați, cafea delicioasă de la Beans&Dots și muzică din colecția de viniluri Two Sides Records.

Timp de două weekenduri, mici antreprenori vor prezenta bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, genți speciale, cosmetice naturale, decorațiuni de poveste și jucării.

Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 15, este târgul care invită publicul să țină legătura constant cu antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria.

Pe 23-24 mai vom lansa Roditor Food Market 2020, o scenă de prezentare pentru noul val de producători români: fermieri cu fructe și legume, procesatori de dulcețuri, brânzeturi, băuturi (sucuri, vinuri, bere), importatori de produse care nu se găsesc în România, dar care sunt alese cu grijă pentru ingrediente, o selecție mică de producători de veselă, ceramică, ambalaje eco.

Leave a reply (we review all comments)