Hip’n Happening | Vinyl + Urban Culture Fair @ Eden

  • by
Hip'n Happening | Vinyl + Urban Culture Fair @ Eden

Hip’n Happening | Vinyl + Urban Culture Fair @ Eden

“It’s hip and it’s happening“ – cu asta rămâi în cap când vezi evenimentul de vinyl și cultura urbană care va avea loc pe terasa clubului EDEN pe 29 Februarie și 1 Martie.

Hip'n Happening eden

Nu vă impacientați, nu vă vor ține în frig. Dacă nu ați mai fost pe la Eden de mult, terasa s-a transformat într-o adevărată sufragerie urbană, cu evenimente din ce in ce mai diversificate si expozitii visuale, ce creează o bulă atemporală de cultură bucureșteană 100% neținând cont de anotimp sau vremea de afară.


Urmează o serie de astfel de weekend-uri în familia urbană și fiecare ediție va avea o altă savoare. Dacă vreți să vă implicati și aveți ceva propuneri, trimiteți-le pe clubedenbucuresti@gmail.com.

De data asta, accentul cade pe Fashion Design. O curatorie de nou și fantezie, au ales să se concentreze pe calitate și nu cantitate. Au selecționat 4 brand-uri românești ce prezintă o viziune fresh, fiecare dintr-o altă perspectivă.

EDEN a fost mereu o comunitate de oameni frumoși și talentați și o adevărată rampă de lansare pentru mulți artiști, în special din zona muzicală și nu numai. Ne prăgătesc câteva surprize cu un viitor co-working hub pentru artiști, dar despre asta vom vorbi în detaliu în viitorul apropriat #pariznotparis 😉

Pe 29 Februarie și 1 Martie ii veti gasi la pupitru incepand cu ora 14 pe terasa, sambata pe Mario & Luigi (EverydayParadise) iar seara in club va avea loc a doua sessiune #edenresidents cu Radu Guran si Poe. Duminica reincepem pe terasa cu Demete & Melak (Nopame). In ambele zile Mad Piano vă așteaptă cu o super selecție muzicală pe vinyl-uri prețioase, gata de cotrobăit de la jazz si eclectic pana in universul electronic.

 

Experiența Fashion va fi curată de OpShop, Raluca Irena, NEUNE si Mandarinés.

Raluca Irena creează minunății din resturi de piele reciclată și nu numai. Stilul nonconformist și avantgarde, cu accentul pe slow fashion și creație conștientă și etică este arhiprezent. Veți descoperi piese din colecția recent lansată “NyhTo” din resturi de piele dar și o nouă colecție de harness-uri colorate perfecte pentru o pată de culoare primăvăratecă în a voastră garderobă.

Cauți ceva sexy dar feeric în același timp? NEUNE ne demonstrează că și poți să faci și altceva din vinyl decât.. vinyl-uri. Corsete și centuri din materiale inedite, va fi ca o întâlnire cu fantezia. Un mix de vis, fetiș și noutate de care toate fetele au nevoie în garderoba personală.

Mandarinés face niște super pălării dar și o super selecție de outfits vintage, acele piese cu adevărat nemuritoare indiferent de epocă sau anotimp care aduc stilului tău o doză de eternitate.

OpShop este unul din primele magazine hip & vintage din Bucuresti, al cărui proprietari aleg individual fiecare articol ce urmează a fi pus pe umeraș, dând dovada de un adevarat ”skill” in a face asta.

 

Dacă ești în căutare de altfel de martisoare, muzica buna, piese vestimentare inedite și accesorii super fun, târgul de cultură urbană de la Eden este acel ”ceva” de care ai nevoie. Când? 29 Februarie și 1 Martie intre orele 14” si 22”

 

Evenimentul pe Facebook îl găsiți aici Hip’n Happenin’ ⍝ Vinyl + Urban Culture Fair

 

It’s hip’n happening!

Leave a reply (we review all comments)