Curs de dans contemporan | Flowprints

playfulI

Cursul se adreseaza deopotriva incepatorilor, cat si celor mai experimentati, creand un context care deschide noi perspective asupra miscarii, in care fiecare este incurajat sa isi asculte corpul si sa isi provoace propriile limite.

MODUL 8 intalniri:

Sambata | 28 septembrie, 5, 12 & 19 octombrie | 15:00 – 16:30
Duminica |29 septembrie, 6, 13 & 20 octombrie | 15:00 – 16:30

Taxa de inscriere: 250 lei / modul sau 60 lei / sedinta

Informații utile:

⤑ Pentru inscriere, trimiteți un e-mail la contact@indiebox.ro cu subiectul <flowprints> in care sa includeți numele si numarul de telefon.
⤑ Plata se face inainte de inceperea cursului, numerar sau prin transfer bancar in contul INDIE BOX SRL cu numarul RO30INGB0000999906170347, deschis la sucursala ING Office Tricodava (CUI: 36306729) cu mențiunea ”participare curs de dans contemporan”.
Cursurile se țin la Palatul Universul, etajul I, la Artizthick Dance Studio
⤑ Daca aveți intrebari puteți suna la 0766276705 (Alexandra)

___________________________________________________

Flowprints este o serie de propuneri de miscare adresate incepatorilor si profesionistilor, cu scopul de a-i sustine in descoperirea unor corpuri care isi deseneaza in mod constient gandurile si emotiile in spatiu.

In cadrul cursului acordam atenție respirației, ca proces firesc al corpurilor noastre, si reusim astfel sa eliberam tensiuni, experimentam flexia si extensia, invațam sa folosim eficient greutatea corpului, contactul cu podeaua si inerția corpului in miscare. Privim, alergam, sarim, ne rostogolim si indraznim sa visam. Incarcam spațiul cu energia noastra, negociem teritorii si ne lasam cuprinsi de placerea miscarii. Ne provocam corpurile si ne testam limitele, țintind curajosi catre libertate si nu catre virtuozitate.

Incercam sa ne extindem receptivitatea fața de propriile noastre emoții, fața de spațiu si parteneri, cautand mereu un raport onest intre impresie si expresie. Observam cum senzația structureaza traseul intern intr-o maniera asemanatoare frazarii muzicale sau verbale si abordam dansul ca pe o alternativa pentru
existența noastra cotidiana: o modalitate de comunicare, o expresie a impresiilor interioare neexprimate si uneori intraductibile in limbajul verbal. Lasam deoparte preconcepțiile si permitem corpului sa ne surprinda.

Cursul este sustinut de Alexandra Balasoiu.

Leave a reply (we review all comments)