Unzip Your Mind – expoziția care a făcut furori la Milano Design Week vine la București, la Qreator by IQOS

  • by
Unzip Your Mind – expoziția care a făcut furori la Milano Design Week vine la București, la Qreator by IQOS

Unzip Your Mind – expoziția care a făcut furori la Milano Design Week vine la București, la Qreator by IQOS

BUCUREȘTI, România – 14 August – Qreator by IQOS, hotspot-ul creativ din inima Bucureștiului, găzduiește în perioada 22 august – 18 septembrie expoziția-eveniment Unzip Your Mind by Alex Chinneck. Lansată în aprilie 2019, în cadrul Milano Design Week, expoziția prezintă cea mai recentă colaborare dintre IQOS și artistul britanic, iar Qreator by IQOS este primul spațiu în care aceasta va fi prezentată.

Design-ul și inovația au un impact pozitiv asupra viitorului, această putere de a transforma și de a oferi noi perspective fiind unul dintre principalele motive care stau la baza colaborării dintre Alex Chinneck și IQOS. Folosind „fermoarul” ca simbol iconic pentru a deschide pereți, spații și minți, Chinneck reușește să schimbe percepția asupra obiectelor și materialelor familiare, provocând vizitatorii să se intrebe cum arată, cum se simte și cum poate fi un viitor mai bun.

“După primirea extraordinară avută la Milano, unde a atras peste 200.000 de vizitatori în 6 zile, expoziția de la Qreator încearcă să surprindă dimensiunea și natura ludică a instalației prin utilizarea repetată a simbolului fermoarului. Imaginăm un nou viitor prin reinventarea unor materiale și forme arhitecturale obișnuite, oferindu-le vizitatorilor percepția unor posibilități infinite” a afirmat Alex Chinneck.

Inspirată de procesul transformării, instalația prezentată în cadrul celui mai important eveniment global de design a impresionat publicul prin regândirea suprarealistă a unei cladiri milaneze. Expoziția Unzip Your Mind continuă această poveste, a reimaginării spațiilor, aducând în atenția publicului elemente și fragmente din creația originală sub forma unor noi instalații concepute special pentru spațiul Qreator by IQOS.

Unzip Your Mind – expoziția care a făcut furori la Milano Design Week vine la București, la Qreator by IQOS

Prin mixul efervescent de evenimente, proiecte curajoase și parteneriate inedite, Qreator s-a poziționat nu doar ca o sursă de inspirație pentru comunitățile creative din București, ci și ca un promotor de idei avangardiste. Aducând în atenția celor care îi trec pragul concepte și artiști care propun o abordare originală asupra lumii, Qreator susține și încurajează noi perspective prin lentila creativității.

Cu ocazia împlinirii a doi ani de Qreator by IQOS în toamna lui 2019, expoziția Unzip Your Mind semnată de Alex Chinneck deschide seria evenimentelor care poziționează acest spațiu pe harta internațională a hotspoturilor creative.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 august-18 septembrie.
Intrarea este gratuită. În spațiul Qreator by IQOS este permis doar accesul persoanelor majore.

Leave a reply (we review all comments)