Warm-up Bucharest Pride 2019 w/ Cashu (Mamba Negra/BR)

Warm-up Bucharest Pride 2019 w/ Cashu (Mamba Negra/BR)

Warm-up Bucharest Pride 2019 w/ Cashu (Mamba Negra/BR)

Carolina Schutzer aka Cashu este una dintre figurile cheie din undergroundul scenei electronice si ale comunitãtii queer din São Paulo, oras unde evenimentele de “raising awareness” aduc constant în atentia publicului probleme controversate din sfera politico-socialului.

În 2013, Cashu a creat colectivul Mamba Negra, un brand independent al cãror evenimente aveau loc în locații abandonate, cum ar fi squaturile studenților sau ale artiștilor, si care militeazã împotriva homofobiei şi a discriminãrii pe criterii de orientare sexuală şi identitate de gen. În timp, Mamba Negra a devenit cea mai activã platformă de promovare a muzicii organice, motiv pentru care s-a consolidat în jucãtorul cheie de pe scena muzicii electronice din São Paulo, extinzându-se la nivel de label, agenție de booking sau post de radio.

Suportul local: Aleksa Alaska + Chlorys B2B Admina

Control Club este hub #BucharestPride.
De pe 15 până pe 24 iunie trimitem #loveforall la evenimentele din cadrul festivalului organizat de Asociatia Accept.

Pe www.bucharestpride.ro găsești în curând programul complet pentru 10 zile Out, Loud & Proud dedicate comunităţii LGBTQIA+ şi celor care vor să afle mai multe despre cultura şi viața persoanelor queer din România.

Join Us!

Leave a reply (we review all comments)