jAdor Yard Sale

jAdor Yard Sale

In weekendul 11 – 12 mai, interval orar 11:00 – 18:00, jAdor Yard Sale va invita la o noua editie de targuiala, prin garderobe cu stil si personalitate, la preturi mici si negociabile.

Asa cum v-am obisnuit, targul se va desfasura, in functie de vreme, afara – pe terasa de la Distrikt 42, sau in interiror – la Beert, pe Str. Sfantul Dumitru, Nr. 3, in Centrul Vechi, langa Teatrul de Comedie.

Va intampinam cu multe garderobe fresh, pline de articole de imbracaminte si incaltaminte de brand, accesorii vintage, bijuterii, piese retro si creatii unice, toate in stare buna si foarte buna.

Va incurajam sa va faceti timp pentru o plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei si pentru o escapada in lumea lucrurilor cu povesti frumoase care merita o noua sansa sa fie iubite si purtate cu drag.

Daca si tu ai prea multe haine, incaltaminte, bijuterii, accesorii sau alte lucruri pe care nu le mai porti, esti artizan sau pasionat de handmade, te invitam sa te inscrii ca expozant si sa le vinzi in cadrul targului jAdor Yard Sale, editia 11 – 12 mai, de la Distrikt 42 / Beert.

Inscrierile se fac la adresa de mail jadoryardsale@gmail.com

Locurile sunt limitate!!

Intrarea este libera pentru vizitatori!!!!

Reciclam responsabil si inteligent pentru o lume mai buna!

Link eveniment: facebook.com/events/330309294338904

Leave a reply (we review all comments)