Transilvania Bike Trails Race 2019

Transilvania Bike Trails Race 2019

Transilvania Bike Trails Race 2019

Pe langa concursul deja stiut si traseele superbe, evenimentul este o explorare a trecutului nostru, al sașilor, a culturii din zonă. E o întoarcere în timp și în istorie care e în contrast cu noua perspectiva a loculului care oferă o noua abordare turistica: activitați pentru o viață activă, trasee unice, confort in cadrul arhitectural refacut aproape de traditional, mancare sănătoasa din productiile locale.

Pregatiți-vă de vacanță în săptămâna aceea. Ca de obicei începând de miercuri, fiecare zi va avea programul ei. Joi e sarbatoare legala si zi libera. Posibil sa fie anuntata libera si ziua de vineri.
Ca sa nu va scape nici un element din zona va reamintim ca TBT Race înseamna: miscare – mancare – natura – viata la tara – vacanță – tradiții – socializare – istorie medievală – arhitectura – muzica – si stat seara la foc.
Toate acestea împreuna cu comunitatea locala.

TBT Race devine ușor, ușor, un eveniment care pe lângă concurs și ieșirile cu bicicleta va crește activitățile educative, tradiționale, culinare, culturale și istorice legate de zona și de viața la țară implicand comunitatea locală, timp de o saptamana.

Fiind Sit Natura 2000, cu multe biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO, e locul perfect pentru o minivacanță activă în august, la țară.
Puteți veni singuri, cu familia sau cu prietenii.

TBT Race are si o a 3-a distanta mai scurta de 24km pentru familii, copii, sotii, super incepatori.
In saptamana TBT Race ne gandim ca iesirile recomandate sa le cronometram si sa cumulam timpii la final pe toate zilele.

Revenim cu detaliile pe masura ce ne apropiem de eveniment.
Inscrierile s-au deschis si urmeaza sa va comunicam fiecare detaliu pe masura ce ne apropiem de saptamana evenimentului.

Despre concurs – tbtrace.ro/tbt-race
Inscrieri – http://tbtrace.ro/inscriere/
Traseu – www.tbtrace.ro/traseu (77km, 42km, 24km)
Program – www.tbtrace.ro/program
Regulament – www.tbtrace.ro/regulament

Leave a reply (we review all comments)