BTLT: Expoziția AnimaL de Zoltán Béla @ Strada Plantelor 58

  • by
BTLT: AnimaL @ Strada Plantelor 58

BTLT: Expoziția AnimaL de Zoltán Béla @ Strada Plantelor 58

Sâmbăta trecută 6 Aprilie am fost pe strada Plantelor unde la numărul 58 a avut loc o expoziție. La această adresă se afla Anca Poterașu Gallery care s-a mutat într-o locație nouă, iar clădirea a devenit atelier de creație. Ușa era larg deschisă, iar în stanga ei, pe perete era lipit un afiș cu un craniu auriu. Artistul plastic Zoltán Béla împreună cu câțiva prieteni, artiști care se exprimă în diferite medii au expus obiecte unite sub tema “animaL”.

“Lipsa bunului simț, cultivată încă din copilărie, în familie și școală, agresivitatea față de celălalt, dorința de a se impune, de putere; problemele ecologice, poluarea; presiunea corectitudinii politice, dar și lipsa compasiunii față de semeni; lipsa eticii în politică, aroganța politicienilor, toate acestea au transformat omul contemporan într-un animal, față de ceilalți, față de natură.” – Zoltán Béla

Cei opt artiști (Zoltán Béla, Maria Pop Timaru, Cătălin Burcea, Marius Tănăsescu, Valeriu Șchiau, Ramon Sadîc, Dragoș Burlacu și Dan Vezentan) au ocupat fiecare un spațiu din clădire, doi la parter și șase la etaj. Expoziția a fost deschisă publicului doar în acea sâmbată, între orele 18-22.

Foto: © feeder.ro – Petre Ghiocel (VJ VLC) 


Been there liked that feeder reviews

Leave a reply (we review all comments)