Atelier intensiv de pictura in weekend la Brasov

Atelier intensiv de pictura in weekend la Brasov

Atelier intensiv de pictura in weekend la Brasov

Workshop intensiv de weekend la Brasov destinat persoanelor care au mai pictat si care vor sa experimenteze, sa evolueze, sa invete din trucurile unui profesionist; vom aborda acest atelier din perspectiva experimentului, a lucrului rapid,  schitei, improvizatiei, spontaneitatii.

Acest atelier iti da posibilitatea sa abordezi ceea ce te provoaca pe tine, fie ca este un peisaj, un portret sau o pictura abstracta. Te va provoca sa iesi din sabloanele in care abordezi pictura, sa te apropii de o abordare mai gestuala, mai libera, controland in acelasi timp tusele pensulei tale. Vei avea ocazia sa incepi pictura de la 0 si s-o dezvolti sub supravegherea unui specialist a carui experienta si dedicatie in lucrul cu adultii dornici sa descopere si sa aprofundeze tainele picturii, experienta acumulata in cadrul celor 10 ani / 29 de editii ale proiectului Tabara de pictura Hobby Art, il recomanda.

Vei aduce cu tine materialele tale, fie ca e vorba de tempera sau acril, materiale pe care le sugeram pentru ca se usuca mai repede, dar cine doreste sa abordeze uleiul, este binevenit.

Perioada este 22 -24 martie 2019 , dupa urmatorul program:

vineri: ora 17.00 – 20.00

sambata: ora 10.00 – 19.00 cu pauza de pranz de cca 2 ore ( se poate comanda in regim catering)

duminica: ora 10.00 – 14.00

Instructorul artistic este Tudor Francu– artist plastic,  instructorul artistic al taberelor Hobby Art din  2009.

Afla mai multe: https://tabaradepicturahobbyart.org/ateliere-de-pictura-de-weekend-la-brasov/

 

Leave a reply (we review all comments)