VM Showcase 0.3 – Cr15tina x Rareș Romanov x Dubphone b2b Rhem x warm-up: Crist.OFF

Vandalism Showcase 03 Baia Mare

Vandalism Musique revine în Baia Mare pentru rezidența lunară la Club Taboo, pe data de 15 martie, cu un line-up inedit, românesc.

Artiștii invitați, pentru VM Showcase 0.3, sunt Cristina și Rareș Romanov, Dj și producători care nu sunt străini scenei clubbing din București, aceștia mixând frecvent în locațiile de profil underground din capital, dar și în provincie.

 

Cr15tina

Cu o experiență de peste 10 ani în industria underground românească, Cristina se alătura familiei Vandalism, ea lansând “Back to the Moon” pe compilația aniversară “5 ani de Vandalism Musique” în Octombrie 2018. Piesa a primit aprecieri de la DJ precum tINI, Troy Pierce, Magda.
Ea mai colaborează și cu labelurile Cer Senin și Cisne Negro din Chile.

https://soundcloud.com/vandalism-musique-group/cristina-cr15tina-highsounds-vandalism-black-series-podcast-002

 

Rareș Romanov este un tânăr producător și DJ originar din Vrancea, iar talentul său nu a putut trece neobservat, producțiile sale fiind apreciate și preluate de numeroși DJ români și străini.

El colaborează cu casele de discuri Unfelde Records, Cisne Negro, Vandalism Black & Vandalism Musique Group, Na Zrak și Shaped Records, iar primul său remix va fi lansat pe vinyl în vara acestui an la Vandalism Black Series împreună cu încă 2 remixuri de la ONNO și Rhem, la piesa lui Dubphone – 108.

https://soundcloud.com/thesenss/the-senss-ep2-romenn

 

Dubphone, nu este străin scenei techno din Baia Mare, el debutând în Ianuarie 2018 în cadrul unui eveniment SKA, alături de Rhem.

Dubphone revine în Romania după șederea sa în Ibiza și o serie de evenimente în Europa, în cluburi precum B12 Art Gallery Ibiza, Studio 76 Madrid, Macarena Barcelona, Kater Blau Berlin, Afterhills Festival.

El a semnat recent un nou EP cu Deeperfect / DPE labelul binecunoscutului DJ și producător italian – Stefano Noferini.

https://soundcloud.com/dubphone/dubphone-umvu-70-at-motiv-club-bucharest

 

Rhem, originar din Baia Mare, revine după un turneu de succes în Austria bifând 6 evenimente în unele din cele mai tari locații din Viena și Graz.

El colaborează în prezent cu labelurile: NoExcuse ltd. UK, OuiOui Romania, Denied USA și urmează să lanseze primul vinyl la Vandalism Black Series.

https://soundcloud.com/rhemremus/rhem-the-buffet-30sept2017

 

Crist.OFF este rezident în Baia Mare și este ultimul artist confirmat în cadrul agenției Vandalism Black Series. El va debuta internațional în luna martie la Berlin, alături de Dubphone și în paralel pregătește și primul său release.

 

Acces: 20 RON pana la 01.00 / 30 RON dupa 01.00
Guestlist valabil pana la 01.00

 

Parteneri media: Feeder.ro, Telekom Electronic Beats, Fiesta & Bullshit Ibiza Magazine.

Leave a reply (we review all comments)