Seminte Libere – Seminte de Comunitate – Bucuresti ed. VI, 2019

Seminte Libere - Seminte de Comunitate - Bucuresti ed. VI, 2019

Seminte Libere – Seminte de Comunitate – Bucuresti ed. VI, 2019

Seminte libere va invita cu drag la prima editie din acest an din Bucuresti, eveniment dedicat semintelor traditionale si salvatorilor lor!

Am intrat in al VI-lea an/sezon de cand am pornit proiectul (miscarea de-acuma) “Seminte Libere”! La multi ani tuturor celor ce se simt #SeminteLibere!!!!

A venit vremea sa crestem mari, sa devenim si mai responsabili pentru ca generatiile urmatoare sa se bucure de cele mai gustoase si sanatoase legume si fructe, crescute din seminte vii, seminte traditionale, semintele fara de care lumea este mult mai saraca.

Invitam in special la eveniment toti salvatorii de seminte mici si mari, sa fim partasi si parteneri la lansarea primei banci de seminte din cadrul proiectului “Casa Semintelor – Banca de seminte a comunitatii: proiect “semanat” de Seminte Libere, prin Asociatia Romania in Tranzitie in parteneriat cu Arche Noah, cu experienta de peste 30 de ani in salvarea semintelor.

Din programul intalnirii:

***Daruire si schimburi de seminte, bulbi, butasi, etc, din surplus, cu sursa de provenienta si metodele de ingrijire cat mai transparente!***

***Povestim despre Casa Semintelor – Banca de seminte.

Asteptam cu drag gradinarii priceputi sa ne impartaseasca din cunostintele lor si ne-am bucura tare, si din surplusul lor de seminte, unele pastrate in familie de generatii.
Suntem bucurosi si sa le ascultam parerile si nevoile ca si cultivatori din seminte adevarate pentru ca impreuna sa gasim solutii cat mai usoare si mai eficiente.

Eveniment cu intrarea libera, organizat in spiritul economiei darului.
Intrarea este absolut libera!

Invitam salvatorii de seminte, gradinari sau suporteri, sa se inscrie in urmatorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1w6LrftPKc3EdaqcENoa9IdCO-YqdIRUq6oS8ZTkQUas

Foarte foarte important: nu trebuie sa dai ca sa primesti, nu trebuie sa ai ca sa primesti – raman regulile cele mai importante pe care vrem sa le ducem mai departe.

Si – mai ales, pentru ca Semintele nu le-am inventat noi – ci sunt aici dinaintea noastra, avem datoria sa le pastram mai departe vii, curate, puternice, pentru generatiile care vin.

Va rugam sa reveniti pentru a alte detalii ulterioare privind programul evenimentului.

Organizatori: Seminte libere – Romania in Tranzitie.
MUltumim mult gazdelor noastre, #ClubulTaranului & #MuzeulTaranului.

Coordonator eveniment: Adina M. Moise, initiator Seminte libere, coordonator al bancii de seminte Casa Semintelor – banca de seminte a comunitatii, membru in Advisory Board al Community Seed Bank Akademy.

Sa ne vedem cu bucurie!

Mai multe despre noi gasiti pe pagina Seminte Libere: https://www.facebook.com/semintelibere/ , www.transition-romania.info

Leave a reply (we review all comments)