Dactăr Nicu’s cu Ioan Șerbu & performance Onisimus Lang @ Tipografia

Dactăr Nicu's cu Ioan Șerbu și performance Onisimus Lang - Tipografia

Marți, 29 ianuarie, vă invităm de la ora 19:30 în Tipografia (Str. Postăvarului nr.1, colț cu Str. Diaconu Coresi, Brașov) la o ediție specială a clubului de lectură Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets. Îl veți putea asculta pe Ioan Șerbu citind din volumul său de poezie „krav maga“, publicat anul trecut la Casa de Editură Max Blecher și apoi va avea loc, în premieră în Tipografia, un performance de poezie, contrabas și dans contemporan cu cei doi poeți Onisimus Lang și Dryan Osztreicher (ARG), cei doi contrabasiști Daniel Bierdümpfl (GER), Luan Goncalves (BRA) și dansatoarea Kasia Roszak (PL).

În cadrul evenimentului Onisimus Lang va lansa volumul său de debut, „Sfidarea stafidelor”, publicat în septembrie 2018 la Casa de editură Max Blecher.

Evenimentul va fi moderat de Claudiu Komartin și Robert Gabriel Elekes.

Design afiș: Roxa Târziu

Ioan Șerbu (n. 1983, Agnita) a frecventat, cât era student la Litere în Sibiu, cenaclul „Zona nouă” și a debutat cu volumul Lego (2014), ca urmare a câștigării premiului „Budila Express”. În 2018 publică volumul de poezie „krav maga” la Casa de Editură Max Blecher. Este doctorand al Universității „Transilvania” din Brașov.

Onisimus Lang (n. 1989, Bucecea, Botoșani) activează din 2008 pe scena rapului românesc sub pseudonimul „Pumn de Țărână”. A lansat până în prezent patru albume rap, dintre care cel mai recent, „eu sînt litera“ (2016), marchează momentul de trecere către poezia scrisă. Se autodeclară cel mai fericit poet în viață, neutilizând poezia în scopuri terapeutice, ci savurând-o ca pe o ceașcă de cafea înainte de a scoate dimineața primul cuvânt pe gură.

Dryan Osztreicher (ARG) este un scriitor care nu se grăbește să publice, deși scrie mult și intens, atât poezie cât și proză. Ține la intimitatea sa, motiv pentru care el nu există sub nicio formă în mediul virtual. Onisimus și Dryan s-au întâlnit în Linz, unde Dryan a locuit o perioadă și a înființat împreună cu Daniel Bierdümpfl cercul de poezie „The poets round of the square table“.

Contrabas1: Daniel Bierdümpfl (GER)
Contrabas2: Luan Goncalves (BRA)

performer: Kasia Roszak (PL)
studiază dans contemporan la Anton Bruckner Privatuniversität în Linz.

Intrarea este liberă.
Bun de tipar: 0722 373 090

Facebook event

Leave a reply (we review all comments)