Migdalii Înfloriţi – Performance – Visssual

Migdalii Înfloriţi - Performance - Visssual

Migdalii Înfloriţi – Performance @ Visssual

La vârsta de doar 27 de ani, Albert Camus, proaspăt laureat Nobel, scria eseul Migdalii Înfloriți, în replică la grozăviile ce se întâmplau la nivel global în contextul celui de-al Doilea Război Mondial:

„Încă nu ne-am depășit condiția, dar totuși o cunoaștem mai bine. Știm că trăim în contradicție, dar știm și că trebuie să refuzăm această contradicție și să facem ceea ce este necesar pentru a o reduce. Sarcina noastră este să găsim acele câteva principii care vor calma neliniștea infinită a sufletelor libere.”

Migdalii înfloriți este un spectacol de dans contemporan care reacționează atmosferic la mediul social actual. Un performance despre cum se simte acum într-un context global paradoxal. Cum să nu sucombi? Cum să îți păstrezi speranța și să înflorești în mijloc de iarnă, la fel ca migdalii? O propunere coregrafică marcată de umanitate, în toată frumusețea și contradicția sa, care grupează alături de Anamaria Guguian dansatori amatori din Brașov. Mai multe despre comunitatea brașoveană de dans găsiți pe pagina I Dance You.

Coregrafia: Anamaria Guguian
Cu: Orsolya Balint, Roxana Davidov, Iulia Teodora Florea, Anamaria Guguian, Ioana Mitrică, Alina Mohorea, Sorin Neculae, Tudor Petrican, Alina Porumb

Evenimentul are loc la Visssual (Str. Fabricii, Brașov) duminică, 16 decembrie, de la ora 19:00.

Contribuţie: 15 lei
Rezervări: idanc3you@gmail.com

Facebook event

Leave a reply (we review all comments)