Made in RO – Târg by Designist.ro, #12

Made in RO - Târg by Designist.ro, #12

Made in RO – Târg by Designist.ro, #12

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan
ediția #12
24-25 noiembrie
Cadourile de design se aleg la timp!

Anul acesta, Design-Crăciunul vine mai devreme!
Mai precis, pe 24 și 25 noiembrie, când cele mai valoroase proiecte de design românesc, atent selecționate în urma apelului de proiecte, îți dau întâlnire la ediția #12 a târgului Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, creat de platforma editorială www.designist.ro.

#CartierulFood & #CartierulFashion
Evenimentul se prezintă cu o serie de noutăți la nivel de concept. Made in RO se îmbogățește cu un întreg “cartier” de modă plus unul de mâncare și băuturi dintre cele mai fine. #CartierulFashion își propune să aducă laolaltă cele mai bune proiecte din zona designului vestimentar și a accesoriilor fashion, în timp ce #CartierulFood vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea produsului, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design.

Secțiunile cu care deja te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, corpuri de iluminat, design textil, jucării, decorațiuni de Crăciun plus o întreagă zonă dedicată ceramicii utilitare.

#CoolWorkshopsForKids
O altă noutate la Made in RO #12 o reprezintă Cool workshops for kids. Pe parcursul celor două zile de târg, Designist.ro a pus la cale, împreună cu oameni talentați, profesioniști recunoscuți în domeniile lor, opt workshop-uri creative pentru copii, pe teme de design interior și arhitectură, graphic design și ceramică, joc și reciclare – unele dintre ele organizate în premieră. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a se juca de-a arhitecții, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.

Detalii despre programul workshop-urilor și bilete în curând.

Vizualul acestei ediții a pornit de la provocarea lansată de Designist.ro Alexiei Udriște, una dintre cele mai apreciate ilustratoare de carte, de a spune o poveste în culori neconvenționale. Așa s-a născut Design-Crăciunul de anul acesta, în galben auriu și fuchsia.

Mai adăugăm doar că multe dintre brandurile și colecțiile prezentate vin în premieră la Made in RO – evenimentul, care de-a lungul ultimilor șase ani, s-a impus ca rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Bilet intrare: 10 lei

 Let’s go Made in RO!
Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Un eveniment marca Designist.ro.

Powered by: Ytong și glo

Prieteni Cool workshops for kids: Alexe Popescu, Alina Ceramics, De-a Arhitectura, Eematico, H2O, Lia Pfeiffer, Micile Bucurii, Vitamin Aqua

Parteneri media: Radio Guerrilla, Republica, Igloo, Iqads, SMARK, The Institute, Romanian Design Week, Zeppelin, Glamour, LIFE.ro, Bookaholic.ro, Feeder.ro, Catchy, modernism.ro

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Let’s go Made in RO!
Ne vedem pe 24-25 noiembrie!

Leave a reply (we review all comments)