Anamma A journey into electronica w/ RONI IRON (GR) @ FABRICA Club.

Anamma A journey into electronica w/ RONI IRON (GR) @ FABRICA Club.

Anamma A journey into electronica w/ RONI IRON (GR) @ FABRICA Club.

Roni Iron, este un DJ si producator de muzica Grec. A copilarit in Atena, iar momentan locuieste in Nafplio. Dupa 20 de ani de activitate in industria muzicala, este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de muzica Electronica / Lounge / Uptempo / House.

Roni Iron a colaborat cu nume mari, precum James Lavelle, Deep Dish, Infected Mushroom si altii. In ultimii 5 ani, s-a remarcat cu adaptarile sale nostalgice pe cantece grecesti, cunoscute și ca poezii clasice.

La invitatia lui Giannis Haroulis, un renumit cantaret Grec, in anul 2016 a prezentat live pentru o audienta de peste 25,000 de persoane, Original DubTrip Mix o versiune foarte reusita a piesei sale “O Trelos”. Printre altele, el a lansat adaptarea muzicala originala dupa poezia cunoscutului poet grec Cavafi (“Apolipin o theos Antonion – K.karampeti”) si adaptarea lui Matoula Zamani (Natassa Bofiliou).

Tot in anul 2016, Roni Iron a lansat primul sau videoclip al piese ’In Love’ din topul D2E, in timp ce piesele ’Candada’ și ’Let’s come for a while’ au fost incluse in una din faimoasele serii de albume de compilatii ’Buddha Bar’! Cea mai recentă piesa, ’Sandrina’ a avut un succes deosebit in Turcia, fiind mai mult de 10 saptamani in topul Dance Top 40 / Shazam top 100 / Itunes # 9 Top 200, lansand totodata si piesa ’Nostalgia’ la cea mai mare companie de discuri din Turcia. Casa de discuri Feelgood Records a lansat deja un nou remix facut pe una din piesele trupei CREAL, in timp ce un nou EP este asteptat de Mahayana Records.

In urma succesului de la evenimentul de anul trecut din Iasi, Roni este gata sa captiveze si audienta din Bucuresti, intr-un set exclusiv la clubul Fabrica, in data de 7 Decembrie 2018!

Tickets presale 20 RON at www.eventbook.ro

Leave a reply (we review all comments)